Türkiye'ye Fabrika Kurmak İsteyen Volkswagen'den Skandal Türkiye Açıklaması

Türkiye'de araba fabrikası kurmak isteyen ve Barış Pınarı Harekatı nedeniyle bu yatırımdan vazgeçen Volkswagen'den skandal bir açıklama geldi.

Türkiye'de araba fabrikası kurmak isteyen ve Barış Pınarı Harekatı nedeniyle bu yatırımdan vazgeçen Volkswagen'den skandal bir açıklama geldi. Volkswagen CEO’su Herbert Diess tarafından söylenen skandal sözleri sizlerle paylaşıyoruz.

Alman otomotiv firması Volkswagen'in Türkiye'de yapmayı planladığı otomotiv fabrikasına ilişkin skandal açıklamalar geldi.



Volkswagen’in CEO’su Herbert Diess tarafından yapılan açıklamalarda, Türkiye'nin terör örgütlerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatına ilişkin hadsiz ifadeler kullanıldı. İşte Volkswagen cephesinden gelen o ifadeler.



VOLKSWAGEN'DEN ARABA FABRİKASI AÇIKLAMASI



Alman araba firması Volkswagen'in Manisa'ya yapmaya hazırlandığı ve Barış Pınarı Harekatı ile nedenlerden dolayı ertelediği fabrika konusunda dikkat çeken açıklamalar geldi.



Volkswagen'ın (VW) CEO'su Herbert Diess iş ve meslek sosyal platformu Linkedin'de yapmış olduğu açıklamasında Türkiye konusuna değindi. Türkiye'nin güneyinde terör koridorunun oluşmasına engel olmak amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatına burgu yapan Herbert Diess “İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız” ifadelerini kullandı.



Alman basın organı olan Deutsche Welle tarafından aktarılan haberde Volkswagen (VW) CEO'su Herbert Diess, profesyonel iş ağı LinkendIn üzerinden bir yazı paylaştı. “Küresel Şirket Olmanın Anlamı” başlıklı yazısında Herbert, “Bir taraftan Volkswagen'ın siyasi bakımdan tarafsız, salt ekonomik değerlendirmeler ışığında karar alması beklentisi dile getirilirken, diğer taraftan Türkiye kararının ahlaki açıdan gözden geçirilmesi beklentisi gündeme getiriliyor” dedi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri