Twitter çöktü mü, erişim sorunu mu var?

Son Dakika! Bazı kullanıcılar tarafından aktarılan bilgilere göre Twitter'a erişim problemi yaşandığı öğrenildi.

Türkiye'nin en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'a erişim problemi yaşandığı öğrenildi. Yaşanan bu erişim probleminin yanı sıra pek çok internet sitesine girişlerde de sorunlar yaşandığı bilgisi geldi. Konu hakkında merak edilenlerin peş peşe gelmesinin yanı sıra yaşanan bu sorun hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Sorun çok uzun süreli olmasa da kullanıcılar tarafından neden kaynaklandığı konusu merak edildi. 

SAYFA YENİLEMEME SORUNU MEYDANA GELDİ!

Kısa süreliğine yaşanan bu aksama Twitter kullanıcıları tarafından hissedilirken bunun yanı sıra da diğer internet sitelerinde de benzer durumların kısa süreliğine yaşandığı öğrenildi. Zaman zaman yaşanan bu sorunlar kısa süre içerisinde gündeme gelirken, bu erişim problemlerinin neden kaynaklandığı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı. 

Özellikle de geçtiğimiz günlerde meydana gelen iki büyük depremin ardından sosyal medya bu süreçte oldukça büyük bir rol oynamaya başladı. Twitter üzerinden insanlar pek çok depremzedeye ulaştığı gibi yardımlarda da pek çok vatandaş platformlardan ulaşarak daha büyük kitlelere ulaşmaya başladı. 

Bu nedenle de son derece büyük bir etkisi bulunan Twitter'ın yaşanan anlık erişim problemleri sonucunda kısa süre içerisinde düzelme görüldüğü, herkeste de aynı sorunun meydana gelmediği öğrenildi. 

Gündem Haberleri