Uber Ankara Da Hizmet Vermeye Başladı! Ankaralılar Uber Üzerinden Sarı Taksi Çağırabilecek

İlk olarak yapılan açıklama ile İstanbul'da hizmet vermeye başlayan Uber ardından Ankara'da da hizmet vermeye başladı.

İlk olarak yapılan açıklama ile İstanbul'da hizmet vermeye başlayan Uber ardından Ankara'da da hizmet vermeye başladı. Yapılan resmi açıklama ile Ankaralıların bugünden itibaren Uber uygulaması üzerinden sarı taksi çağırabileceklerini duyurdu.

UBER ANKARA'DA 40 TL HEDİYE İLE YOLA ÇIKIYOR!

Konu hakkında Uber Türkiye tarafından yapılan açıklamada Ankaralıların da bugünden itibaren uygulama üzerinden taksi çağırabilecekleri dile getirildi.

Hatırlanacağı üzere 2014 senesinde İstanbul'da Uber uygulaması hizmet vermeye başlamış, uygulamanın başlaması ile taksici esnafı ile büyük sorunlar yaşanmıştı. Yasal sürecin ardından İstanbul'da uber uygulaması vatandaşların kullanımına sunulmuştu.

İstanbul'un ardından ise Ankara'da da uber uygulaması hizmete sunuldu. Türkiye genelinde Uber'i indiren kişi sayısı 4,7 milyon kişiyi aşarken bu sayının içerisinde İstanbul'da hizmet veren 18 bin taksi sürücüsü de bulunuyor.

Uber Türkiye tarafından yapılan açıklamada Mart ve Nisan ayı boyunca Uber uygulamasını indirerek taksi çağıran Ankaralıların "MERHABAANKARA" kodunu kullanmaları durumunda uygulamadan ilk hizmet alacakları hizmette yolculuğun 40 liraya kadar olan tutarındaki ücretin hediye olacağı duyuruldu. Uber uygulaması üzerinden 40 lira indirim almak isteyen kişilerin MERHABAANKARA kodunu kullanmaları yeterli olacak.

Gündem Haberleri