Uçuşlar İptal Mi Son Dakika 2022! THY, Pegasus, Anadolu Jet, İstanbul Hava Limanı, Sabiha Gökçen İptal Edilen Seferler

Beklenen kar yağışı nedeni ile uçuşlar iptal edildi! Sabiha Gökçen hava durumu raporu sonrası iptal olan uçuşlar son dakika açıklaması yaptı. Türk Hava Yolları iptal edilen seferler hangileri?

THY iptal olan uçuşlar için son dakika açıklaması geldi. İstanbul'da son 35 senenin en yoğun kar yağışı beklenirken Türk Hava Yolları son dakika açıklaması yaparak beklenen kar yağışı nedeni ile bazı seferleri iptal ettiğini açıkladı.

Türk Hava Yolları resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklama ile 205 seferin an itibari ile iptal edildiğini, diğer seferlerde de hava durumu raporuna ve anlık pist durumuna göre karar verileceğini duyurdu.

TÜRK HAVA YOLLARI İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR: THY SEFER İPTALLERİ, BİLET DEĞİŞİKLİĞİ NASIL YAPILIR VE PARA İADESİ NASIL ALINIR?

THY resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı açıklama ile "İstanbul’da yaşanması beklenen hava muhalefeti nedeniyle, 10 Mart 2022 tarihli İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarımızda iptaller yaşanmaktadır. Uçuşlarınız ile ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranlarımız üzerinden; uçuş numaranızı veya parkurunuzu girerek ulaşabilir, iade, değişiklik veya açığa alma gibi haklarınızı yine aynı sayfadan öğrenebilirsiniz. Seferi iptal olan yolcularımız uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız, çağrı merkezimiz ve biletin düzenlendiği acente üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer vererek 205 seferini iptal ettiğini açıkladı.

THY iptal edilen uçuşlar sorgulama sayfası için TIKLAYINIZ...

SABİHA GÖKÇEN İPTAL OLAN SEFERLER: PEGASUS, ANADOLUJET İSTANBUL UÇUŞLAR İPTAL Mİ?

İstanbul'un en kalabalık yolcu geçişine sahip olan hava limanları arasında yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı da kar nedeni ile uçuş iptali kararı aldı. Pegasus tarafından yayımlanan açıklama ile 11 Mart 2022 tarihindeki uçuşların iptal edildiği ilan edildi.

12 MART 2022 CUMARTESİ UÇUŞLAR İPTAL Mİ, SEFERLER AÇIK MI?

Bugün için havayolu şirketleri sadece 11 Mart 2021 Cuma ve 10 Mart 2022 Perşembe günü uçuşları için iptal kararı alırken 12 Mart 2022 Cumartesi günü uçak seferleri için iptal kararı alınıp alınmayacağını kar yağışının durumuna göre belirlenecek. Uçak bileti alan kişilerin bu süre zarfından iptal edilen seferler için bilet değişikliği taleplerini yapmaları ya da biletlerini iptal ederek para iadesi talebi yapmaları gerekecek.

Gündem Haberleri