Uğur Dündar'dan Yılmaz Özdil'e Çok Sert Sözler: Sakın Karşıma Çıkma Doğduğuna Pişman Ederim!

Muhalif gazeteciler Yılmaz Özdil ile Uğur Dündar birbirlerine girdiler. Yılmaz Özdil'in paylaştığı bir mesaja sinirlenen Uğur Dündar sert tepki göstererek, “Yılmaz Özdil benim cenazeme bile gelmesin.” dedi.

Türkiye'de medya dünyasında yeni bir kavga yaşandı. Aynı kurumlarda gazetecilik yapan ve yıllarca aynı programlarda bir arada bulunan Yılmaz Özdil ile Uğur Dündar birbirlerine girdiler. Yılmaz Özdil'in sosyal medya paylaşımlarına Tele 1'deki yayında tepki gösteren Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ile tüm diyaloğunu bitirdiğini ifade etti.

YILMAZ ÖZDİL'İN İDDİASI KAVGA ÇIKARTTI

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Yılmaz Özdil önce sosyal medya hesabından, “Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin Sezgin Baran Korkmaz aşına su taşımak istemem ama bu şahsın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD'de görülen davanın iddianamesinde açık bir şekilde yazıyor. Hatta kimlere televizyon kanalı kurdukları bile yazıyor orada.” dedi.

Yılmaz Özdil bu mesajının ardından bir mesaj daha yayınlayarak ilgili gazetecilerin kim olduklarını saklamaya gerek olmadığını ve ABD'deki iddianamede açık bir şekilde yazıldığını ifade etti. Ayrıca araştırmacı gazetecilerin neden bu konuya hiç girmediklerini açık bir şekilde sorduğunu söyleyen Yılmaz Özdil büyük bir tartışmayı başlattı.

SAKIN KARŞIMA ÇIKMA DOĞDUĞUNA PİŞMAN EDERİM

Yılmaz Özdil'in kast ettiği televizyon kanalının Artı 1 olduğu kısa bir sürede anlaşıldı. Tele 1'de o sırada canlı yayında olan Uğur Dündar ise bu mesajlara sert bir şekilde tepki gösterdi. Yılmaz Özdil hakkında konuşan Uğur Dündar, “Yılmaz Özdil sana yazıklar olsun. Sen o mesajı nasıl yazarsın. Sana yaptığım iyiliklerin karşılığını böyle mi ödüyorsun? Sen benim cenazeme asla gelmeyeceksin, sana hakkımı helal etmiyorum. Sen benim namusuma nasıl dil uzatırsın? Yazıklar olsun sana, gözüme görünme de istersen yerin dibine gir. Yılmaz Özdil buradan sana sesleniyorum sakın karşıma çıkma seni doğduğuna pişman ederim.” şeklinde konuştu.

Yılmaz Özdil'e olan öfkesini sürdüren Uğur Dündar, “Adama bakın yahu hiç kendisine bakmadan bizim namusumuza dil uzatıyor. Ben onun derdini biliyorum. İsmail Saymaz'a kafayı takmış onu Sözcü'den kovdurtmak istiyor. Yılmaz Özdil buradan uyarıyorum seni, bana sakın değerli ağabeyim deme. Sen artık değerisz Yılmaz'sın. Aklın varsa karşıma çıkmazsın.” dedi.

Gündem Haberleri