Ulaştırma Bakanlığı Açıkladı: Ramazan Ayı Nedeni İle Cep Telefonu Olan Herkese Ücretsiz İnternet Desteği!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tüm cep telefonu abonelerini ilgilendiren önemli bir açıklamada bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tüm cep telefonu abonelerini ilgilendiren önemli bir açıklamada bulundu. Corana virüsü salgını nedeni ile internet kullanımında büyük artış yaşandığını belirten Bakan, Ramazan ayı nedeni ile tüm cep telefonu abonelerine 1 GB ücretsiz internet verileceğini duyurdu. Detaylar haberimizde...

Corana virüsü salgını nedeni ile sokağa çıkamayan ve vaktinin büyük bölümünü evde geçiren vatandaşın internet kullanımı da katlanarak artmıştı.



Süreçte katlanan cep telefonu faturaları için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu önemli açıklamalarda bulundu.



RAMAZAN AYI BOYUNCA TÜM CEP TELEFONU ABONELERİNE 1 GB ÜCRETSİZ İNTERNET DESTEĞİ!



Vatandaşın artan internet kullanımı nedeni ile cep telefonu operatörlerinden destek istediklerini belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Kovid-19 tedbirleri sonrasında vatandaşların internet kullanımını daha da arttı.



İnternet kullanımının bu dönemde vatandaşlarımıza ayrıca bir yük getirmemesi amacıyla GSM operatörlerimizden vatandaşlarımız adına destek istedi. Bakanlığımız ile operatörler arasında vardığımız mutabakatla operatörlerimiz, 81 milyon cep telefonu abonesine ramazanda 1’er gigabyte interneti ücretsiz sağlayacak" diyerek alınan kararı duyurdu.



ÜCRETSİZ 1 GB İNTERNET CEP TELEFONU OPERATÖRLERİ TARAFINDAN HATLARA YÜKLENECEK!



Söz konusu destek kapsamında cep telefonu operatörleri tüm Türkiye genelinde müşterilerinin hatlarına ücretsiz 1 GB internet yükleyecek. 1 GB internet yüklendikten sonra operatörler tarafından konu hakkında bilgilendirme mesajı gönderilmesi bekleniyor.



Bu sayede vatandaşın cep telefonu faturasında da da önemli bir destek sağlanmış olacak.



Emlak365.com


Gündem Haberleri