Ümit Özdağ Melih Gökçek'e Sert Çıktı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı gerginliğin ardından şimdi de Melih Gökçek'e sert çıktı. Sosyal medya hesabından açtı ağzını yumdu gözünü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile sığınmacılar üzerinden çıkan şiddetinin artırarak devam eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, şimdi de eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile sosyal medya üzerinden tartıştı. Gökçek'in kendisi hakkında kullandığı eğitilmiş biri ifadelerine yanıt gecikmedi.

KENDİSİ EĞİTİLMİŞ BİRİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın daha önceki konuşmalarını içeren bir video paylaşan Melih Gökçek, videonun altına: "Ümit Özdağ eğitilmiş biri. Bunu kendi anlattığı örnekle ortaya koyuyor. Bakın algı nasıl yapılır, insanlar nasıl kandırılır, gerçek olmayan bir konu gerçekmiş gibi insanlar nasıl ikna edilir tek tek anlatıyor. Tıpkı Suriyeli göçmenler konusu gibi" notunu düştü.

Melih Gökçek'in paylaşımının ardından Ümit Özdağ'dan yanıt gecikmedi. Gökçek'in paylaşımını alıntılayarak cevap veren Özdağ, kendisini Atatürk ve babasının eğittiğini, rahmetli babasının Cengiz ağabeyi çok sevdiğini, onun hatırına bu zamana kadar Melih Gökçek'e bir şey demediğini söyleyerek 'Bir daha suça meyilli zekân ile benim karşıma çakarsan seni perişan ederim Melih.' ifadelerini kullandı. Özdağ ayrıca Melih Gökçek'in Zafer Partisi'ne saygı göstermeyi öğreneceğini de söyledi.

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı bir televizyon programında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için kullandığı 'soros çocuğu, operasyon çocuğu, haysiyetsiz adam' ifadeleri üzerine ikili arasındaki gerginlik tırmandı. Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Bakan Soylu'ya meydan okuyarak İçişleri Bakanlığı önüne gideceğini söylemişti. İçişleri Bakanlığı'na alınmayan Özdağ, bu işin ikisinden biri ölene kadar devam edeceğini ifade etti.

Emlak365.com

Gündem Haberleri