Üniversite sınavı kaldırılıyor mu? Devlet Bahçeli açıkladı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yapılan üniversite sınavı açıklaması gündem oldu.

Daha önceki yıllarda da üniversite sınavı hakkında düşünceleri gündem olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalar ile üniversite sınavının kaldırılabileceği yönünde ifadelere yer verdi. Yapılan bu açıklamalar bu konuda herhangi bir çalışmanın yürütülüp yürütülmediği hakkında merak edilenlere de yanıt vermiş oldu.

ÜNİVERSİTE SINAVI KALDIRILIYOR MU?

Bugün partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Zamanın ruhu neye işaret ederse etsin sahip olduğumuz beşeri cevherin adı Türk gençliğidir. Ümit ediyorum ki üniversite sınavını kaldıracağımız günler çok uzak değildir. Sayıları 1 milyonu aşan öğretmenlerimizi de kutluyor, başarılar diliyorum. Öğretmenler her şeyin en iyisini hak ediyor.

Geride kalan günlerde 2 toplantıda seçim sürecini değerlendirme fırsatımız oldu. Bu kapsamda 2 seçimde belirlenen stratejik hedeflere ulaşmanın memnuniyeti teyit edilmiştir. Zaman çalışma zamanıdır. Biz hedefleri büyük heves ve heyecanları küçük bir parti değiliz. Biz ufkun ötesine gözünü dikmiş, engelleri aşmış bugünkü davanın kutlu temsilcileriyiz. Görevlerimizi yerine getirmek maksadıyla bir günümüzün ötekiyle aynı olmamasına gayret ediyoruz." şeklinde yaptığı açıklamalar ile sınavın kaldırılabileceği yönünde mesajlar verdi.

Gündem Haberleri