Ünlü Çift Karantina Nedeni İle İkiz Çocukları Oynasın Diye 112 Bin Dolara Oyun Evi Yaptırıyor!

Corana virüsü nedeni ile çocuklarının dışarı çıkmasına izin vermeyen George Clooney ile avukat eşi Amal Clooney ikiz çocuklarının canı sıkılmasın diye evlerinin bahçesine 112 bin dolara oyun evi inşa ettirmeye başladı! 500 milyon dolarlık serveti ile dikkat çeken ünlü oyuncu karantinayı California Los Angeles’ta bulunan malikanesinde geçiren ünlü isim çok konuşulacak bir karara imza attı! Detaylar haberimizde.

Corana virüsü nedeni ile çocuklarının dışarı çıkmasına izin vermeyen George Clooney ile avukat eşi Amal Clooney ikiz çocuklarının canı sıkılmasın diye evlerinin bahçesine 112 bin dolara oyun evi inşa ettirmeye başladı! 500 milyon dolarlık serveti ile dikkat çeken ünlü oyuncu karantinayı California Los Angeles’ta bulunan malikanesinde geçiren ünlü isim çok konuşulacak bir karara imza attı! Detaylar haberimizde..Sa


Sahip olduğu 500 milyon dolarlık büyüklüğünde serveti ile Hollywood yıldızları arasında en çok kazanan oyunculardan biri olarak gösterilen 58 yaşınadki George Clooney ile 42 yaşındaki avukat eşi Amal Clooney çocuklarının canı sıkılmasın diye oyun evi yaptıra kararı aldı.



karantina günlerini



ÇOCUKLARININ CANI SIKILMASIN DİYE İKİ KATLI OYUN EVİ YAPTIRIYOR!



Corana virüsü salgınının patlak vermesinin ardından eşi ve ikiz çocukları ile beraber Amerika'nın California eyaletinde yer alan Los Angeles’taki malikanesinde zaman geçirmeye başlayan çift çocuklarının canı sıkıldığı için yeni bir oyun evi yaptırmaya karar verdi.



Özellikle de salgın hastalığın ne zaman geçeceğin dair kesin bir bilgi olmaması nedeni ile çift uzun bir süre evlerinde izole bir yaşantı süreceklerini düşünrek ikiz çocukları Ella ve Alexanderiçin oyun evi yaptırmaya karar verdi.



İki katlı bir oyun evi inşa etirmeye karar veren çift bu evi için ilk etapta 112 bin dolarlık bir masrafı gözden çıkardı.





Gerçek bir villanın minyatür halini çocukları için oyun ei olarak tasarlayan çift bahçesinde gerçek ebatlarda bir Zürafa oyuncağına yer verecekleri iki katlı oyun evine ek olarak çelik halatlı kayma platformu da yaptıracak.



Emlak365.com



Gündem Haberleri