Ünlü Klarnet Sanatçısı Hüsnü Şenlendirici Köye Taşınan Ünlüler Arasına Katıldı!

Pek çok sevilen şarkı ile adını duyuran ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici köye taşınan ünlüler arasına katıldı.

Pek çok sevilen şarkı ile adını duyuran ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici köye taşınan ünlüler arasına katıldı. 5 sene önce kendisine çiftlik alan ünlü isim İstanbul'dan köye taşındı. Detaylar haberimizde...

Ünlü sanatçı Deniz Seki ile yaşadığı iddia edilen ilişki ile bir dönem sürekli olarak magazin gündeminde olan klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici köye taşınan ünlüler arasına katıldı.



İSTANBUL'DAN BERGAMA'YA TAŞINDI!



Hüsnü Şenlendirici İstanbul'dan taşınma kararı aldı. Ünlü klarnet sanatçısı 5 sene önce yatırım yapmak amacı ile memleketi olan İzmir'in Bergama ilçesinde çiftlik satın almıştı.



Sahne çalışmalarına ara veren Hüsnü Şenlendirici satın aldığı çiftliğe yerleşti. Daha önce İstanbul'da yaşayan ve ara ara tatillerde çiftliğinde kalan ünlü isim İstanbul'dan İzmir'e taşındı.



İmajını da değiştiren Hüsnü Şenlendirici beyazlayan saçı ve sakalı ile dikkat çekti. Çifltliğinde küçükbaş hayvan beslemeye başlayan ünlü isim sebze ve meyve yetiştiriciliği de yapıyor.





Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Hüsnü Şenlendirici çiftliğinde tavukta besliyor.



Kendi köyüne dönen Hüsnü Şenlendirici "İhtiyacım olan sebzelerin büyük bölümünü tamamen doğal bir şekilde kendim ekip, yetiştiriyorum'' diyerek sağlıklı beslendiğini söyledi.



Bir yandan tarımla uğraşan Hüsnü Şenlendirici bir yandan da müzik çalışmalarını sürdürdüğünü ve çiflikte klarnet kampları düzenlediğini dile getirdi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri