Ünlü Milyarderin İstismar Adası Satışa Çıktı! Dünyaca Ünlü İsimler Bile Ziyaret Etmiş!

Ünlü milyarder Jeffrey Epstein'ın yıllar önce küçük çocukları istismar ettiği söylenen kendine ait adası satışa çıktı. Meşhur adayı yıllar önce birçok ünlü isim de ziyaret etmiş.

Küçük kızları istismar ettiği gerekçesiyle hapse atılan ve hapishanede intihar eden Jeffrey Epstein, birkaç günde bir özel jetle uçtuğu evlerini günden güne büyüterek ABD Virgin Adaları'ndaki Little St James'i satın almıştı. İntihar eden Epstein'a ait gayrimenkuller satılırken şimdi de Little St James adası satışa çıkıyor.

Epstein'ın bir çalışanı önceli yıl mahkemeye verdiği ifadede, Little St James'in Epstein satın aldığında bu adanın gelişmemiş olduğunu belirterek, ünlü milyarderin adayı satın aldıktan sonra yüzme havuzları, lojmanlar ve bir itfaiye istasyonu da dahil olmak üzere çok sayıda inşaat yaptığı ifade etti.

ÜNLÜ MİLYARDERİN ADASI SATIŞA ÇIKTI!

Milyarder Epstein'ın üzerinde birçok proje geliştirdiği ada satışa çıkıyor. Emlak avukatı olan Daniel Weiner, satıştan elde edilen gelir ile devam eden davaları ve Virgin Adaları hükümetinin mülklere haciz koyarak talep ettiği borçlar da dahil tüm maliyetleri karşılayacağını belirtti.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLERİ AĞIRLAMIŞTI

Epstein'ın meşhur adası birçok iş insanının yanı sıra Stephen Hawking ve Prens Andrew de dahil olmak üzere önde dünyanın önde gelen bilim insanlarını ağırladı. Bunun yanında Epstein'ın eski ortağı ise geçtiğimiz yıl yapılan duruşmada ifade vererek, bu adaya kurbanlarının birkaçı getirdiklerini söyledi.

MAANHATTAN'DAKİ MALİKANESİ 51 MİLYONA SATILMIŞTI

Epstein'ın Manhattan'da bulunan malikanesi geçtiğimiz yıl 51 milyon dolara satılmıştı. Florida'daki Palm Beach evi ise Ekim ayında ise 18,5 milyon dolar bedelle satıldı.

Gündem Haberleri