Ünlü Müteahhit Ali Ağaoğlu 15 Milyon Dolar İstediği Marmaris Çiftlik Adasını Sattı Mı?

Türkiye'nin en büyük inşaat firmalarından biri olan Ağaoğlu İnşaat'ın sahibi Ali Ağaoğlu Marmaris'te yer alan ve 2015 senesinde satın aldığı Marmaris Çiftlik Adasını rekor fiyatla satışa çıkarmıştı.

Türkiye'nin en büyük inşaat firmalarından biri olan Ağaoğlu İnşaat'ın sahibi Ali Ağaoğlu Marmaris'te yer alan ve 2015 senesinde satın aldığı Marmaris Çiftlik Adasını rekor fiyatla satışa çıkarmıştı. Peki, son durum ne, ünlü işadamı adasını satabildi mi?

Bir dönem lüks araç koleksiyonu ve magazin basınına sürekli olarak yapmış olduğu yüksek tutarlı harcamalar ile konu olan Ali Ağaoğlu son dönemde ise magazin basınından uzak durmaya başlamıştı.



Son olarak ise Marmaris Çiftlik Adası'nın satış haberi ile gündeme gelen Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu adayı tam 15 milyon dolarlık fiyatı ile alıcıların beğenisine sunmuştu.



ALİ AĞAOĞLU'NUN MARMARİS ÇİFTLİK ADASI SATILDI MI?



Üzerinde 25 sene öncesinde yapılan ve Ali Ağaoğlu tarafından baştan sona yenilenen lüks bir şato ile helikopter sahası dahi bulunan Çiftlik Adası 15 milyon dolarlık rekor fiyatla Ali Ağaoğlu tarafından satışa sunulmuştu.



Muğla'da da çeşitli yatırımlar yapan ve tatillerini sık sık burada geçiren Ali Ağaoğlu 2000 senesinde demir çelik sektörünün önemli isimleri arasında yer alan Nevzat Feyizoğlu'nun vefatı sonrasında iki oğluna miras kalan adayı 2015 yılında sıkı pazarlıklar sonrasında satın almıştı.



Adanın satışını Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı ve İstanbul Emlak Müşaviri Federasyonu Başkanı Zülfikar Soyvural üstlenmiş adanın satışı hakkında yapmış olduğu açıklamasında "Koyla aynı ismi taşıyan Çiftlik Adası 90 dönüm ve 28 dönümü tapulu.Geri kalan bölüm, kayalık ve doğal SİT alanıdır. İçinde şato mevcut. Elektrik ve suyu mevcut. 2015 yılında iş adamı Ali Ağaoğlu satın almıştı" diyerek ünlü işadamının adayı satışa çıkardığını duyurmuştu.



ORTA DOĞULU ZENGİNLER ADAYA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ!



Ada için emlak sitesine verilen ilanın kaldırılması adanın satılmış olduğu iddialarını gündeme getirirken Türkiye'de satılık ada ilanlarının çok sınırlı olması nedeniyle ünlü adaya çok talip çıktığı ve özellikle de Orta Doğulu zenginlerin adaya fiyat verdikleri belirtiiyordu.



Emlak365.com


Gündem Haberleri