Ünlü Müteahhit Ali Ağaoğlu Gizli Hayırsever Çıktı: 374 Okul Yaptırmış!

Türkiye'nin en zengin iş insanları arasında yer alan ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu gizli hayırsever çıktı. Ünlü müteahhidin tam 374 okul yaptırdığı ortaya çıktı.

Lüks araba koleksiyonu yapmış olduğu yüksek fiyatlı harcamaları ile gündem olan Ali Ağaoğlu'nu aslında gizli bir hayırsever olduğu ortaya çıktı. Hürriyet Gazetesi yazarlarından Mehmet Üstündağ tarafından yapılan habere göre Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun tam bir hayırsever olduğu ortaya çıktı.

Şimdiye kadar pek çok sosyal yardım ve hayırda bulunan Ali Ağaoğlu'nun bunların tümünü büyük bir gizlilikle yerine getirdiğini belirten Üstündağ, Ağaoğlu'nun yaptığı maddi yardımların yanı sıra okul, öğrenci yurdu, cami ve sosyal tesis yaptırdığını dile getirdi.

374 OKUL YAPTIRARAK REKOR KIRDI!

Ağaoğlu şirketler grubunun sahibi olan Ali Ağaoğlu hakkında yazı kaleme alan Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ "Geçtiğimiz günlerde bir sohbet esnasında ilginç bir şey öğrendim. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 374 okul yaptırarak kırılması zor bir rekora imza atmış!" diyerek 374 okul yaptıran iş adamının büyük bir rekora imza attığını söyledi.

Sosyal yardımları kimseye duyurmadan yapan Ali Ağaoğlu'nun rekor kırdığını belirten Üstündağ Ali Ağaoğlu'nun eğitim konusunda çok hassas olduğunu ve ve bugüne kadar Türkiye'nin eğitim konusunda ihtiyaç duyan bölgelerinde 374 okul yaptırdığını söyledi. Üstündağ, Ağaoğlu'nun bu okulları Milli Eğitim Bakanlığı'na devrettiğini belirterek "Şimdiye kadar bunu hiç duymamış olduğuma da şaşırdım. Ancak söylenenlere göre Ağaoğlu, şaşaalı açılış törenleri organize etmek istemediği için bu bilgi gizli kalmış" diyerek ünlü iş insanının bu hayırları gizli bir şekilde yapmayı tercih ettiğini söyledi.

Gündem Haberleri