Ünlü Oyuncu Tolga Sarıtaş Üzerinde Ev Yaptırmak İçin İzmir Boyabağı Koyu'nda 3 Milyon TL'ye Arsa Satın Aldı

Show TV'de yayınlanan Arıza dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş sektörden kazandıklarını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Tolga Sarıtaş son gayrimenkul yatırımı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Show TV'de Arıza dizisi ile milyonların gönlünde taht kuran ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş kazandıklarını gayrimenkule yatıran isimler arasında bulunuyor. Sanat dünyasında kazançlarını gayrimenkul yatırımına dönüştüren çok sayıda isim var. Bunlardan birisi de genç oyuncu Tolga Sarıtaş oldu.

GAYRİMENKUL YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Başarılı oyuncu yaptığı gayrimenkul yatırımları ile gündeme gelmeyi sürdürüyor. Daha önce çok sayıda gayrimenkule yatırım yaptığı bilinen Tolga Sarıtaş'ın son gayrimenkul yatırımı ise bir arsa alması oldu. İzmir'in Kösedere Köyü'ne bağlı Boyabağı Koyu'nda ara satın alan Tolga Sarıtaş önemli bir yatırım daha yaptı.

3 DÖNÜM ARSA İÇİN 3 MİLYON TL ÖDEDİ

Tolga Sarıtaş'ın İzmir Boyabağı Koyu'nda satın aldığı arsanın 3 dönüm büyüklüğünde olduğu bildirildi. 3 dönümlük arsa için Tolga Sarıtaş 3 Milyon TL ödeme yaptı. Arıza dizisinden kazandığını arsaya yatıran Tolga Sarıtaş satın alma işlemlerini de tamamladı. Yeni arsası üzerine planlar da yapan ünlü oyuncu gayrimenkul yatırımlarına devam edeceğini söyledi.

SATIN ALDIĞI ARSA ÜZERİNDE EV YAPTIRACAK

Satın aldığı arsa üzerinde bir ev yapmayı planlayan Tolga Sarıtaş bu konuda kısa sürede kolları sıvayacak. İşten fırsat buldukça gayrimenkul yatırımları ile ilgilenen Tolga Sarıtaş, İzmir Boyabağı Koyu'nda tatilini geçirebileceği ve dostlarını ağırlayabileceği bir ev inşa edecek. Gayrimenkul danışmanlarından yardım talep eden Tolga Sarıtaş önüne gelen ev projelerinden birisini seçerek kendisine yeni bir malikane yaptıracak.

GELECEKTE DOĞA İLE İÇ İÇE YAŞAYACAK

Ünlü isimlerin İstanbul'dan kaçıp doğayla iç içe olabilecekleri yerlerde yaşamaya başlama alışkanlığına ilerleyen yıllarda tolga Sarıtaş'ın da katılacağı bildirildi. Bu konuda bir açıklama yapan Tolga Sarıtaş, “İşlerimizin yoğunluğu nedeniyle İstanbul'da yaşamak zorundayız. Elbette fırsat buldukça daha sakin yerleri bizler de tercih ediyoruz. Ancak şu anda sürekli bir şekilde İstanbul dışında yaşamak pek mümkün değil. Bunun için biraz iş yoğunluğunun azalması gerekir. Ancak gelecekte bende böyle bir şey istiyorum. Doğayla iç içe yaşamayı kim istemez ki. Bunun için de hazırlıklarımı yapıyorum ve ilerleyen yıllarda kendimi doğa huzuru içerisinde bulacağım bir yer için yatırım yapmaya karar verdim. Hayırlısı olsun diyelim.” dedi.

Emlak365.com

Gündem Haberleri