Ünlü Sanatçı Ajda Pekkan Lüks Villasını Satışa Çıkarttı! Fiyatı Duyanlar Yok Artık Diyorlar!

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Sarıyer Bahçeköy'de bulunan ultra lüks villasını yeniden satılığa çıkarttı.

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Sarıyer Bahçeköy'de bulunan ultra lüks villasını yeniden satılığa çıkarttı. Koronavirüs süreci öncesinde de villasını satışa çıkartan Ajda Pekkan bu süreçte verdiği karardan vazgeçmişti. Ünlü sanatçı yeniden satmak istediği villası için talep ettiği fiyat ile yok artık dedirtti.

Türkiye'nin en ünlü sanatçılarından olan Ajda Pekkan, Sarıyer Bahçeköy'de bulunan ultra lüks villasını satılığa çıkardı. Daha önce de villayı satmak için girişimlerde bulunan ünlü sanatçı araya koronavirüs sürecinin girmesiyle bu kararından vazgeçmişti.



LÜKS VİLLAYA 38 MİLYON TL İSTİYOR



Ajdan Pekkan hayatın normale dönesiyle beraber yeniden lüks villasını satışa koydu. Gayrimenkul danışmanları ile görüşen ünlü sanatçı villasını 38 Milyon TL'ye satacağını bildirdi. Ajda Pekkan'ın satışa çıkardığı villa daha önce de uzun süre satışta kalmış ama satış işlemi yapılamamıştı.



SATIŞA ÇIKARILAN VİLLANIN YAPI ÖZELLİKLERİ NELER



1100 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen ulstra lüks villanın 6 odası ve 2 salonu bulunuyor. Villanın kullanım alanının ise 960 metrekare olduğu bildirildi. Özel olarak dekore edilen villada çok geniş bir havuz da bulunuyor. Spor salonu, asansör, hizmetli yaşam alanı gibi bölümleri olan villanın 24 saat özel güvenlikler tarafından korunduğu da belirtildi.



LÜKS VİLLAYI SATIP DAHA LÜKS VİLLA ALACAK!



Ajda Pekkan satışa çıkardığı villanın satılması durumunda kendisine daha lüks bir villa satın almayı planlıyor. Koronavirüs sürecinde izole olmayı başaran ünlü sanatçı yeni yaşam alanı tercihinde çok daha sakin mevkileri seçeceği bildirildi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri