Ünlü Sanatçı Öykü Gürman Gayrimenkul Yatırımlarına Çanakkele'de Satın Aldığı Yazlık Ev İle Devam Ediyor

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman elde ettiği kazançlarıyla gayrimenkul yatırımı yapmaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman elde ettiği kazançlarıyla gayrimenkul yatırımı yapmaya devam ediyor. Televizyonların aranılan yüzlerinden birisi olan ünlü isim son olarak Çanakkale'nin Küçükkuyu ilçesinde bir yazlık ev satın aldı.

Türkiye'nin önce şarkılarıyla tanıdığı ve daha sonra ATV'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz isimli iddialı dizisiyle oyunculuğa başlayan Öykü Gürman gayrimenkul yatırımları ile gündeme gelmeye devam ediyor.



ÇANAKKALE'DEN YAZLIK EV SATIN ALDI



Ünlü şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman hem müzikten hem de oyunculuktan kazandığı para ile emlak yatırımı yapıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Asiye karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Öykü Gürman son olarak Çanakkale'de yazlık bir ev satın aldı.



YENİ EVİNİN TADINI ANNESİYLE BERABER ÇIKARIYOR!



Yazlık ev tercihini Çanakkale'nin Küçükkuyu ilçesinden yana kullanan Öykü Gürman yaz aylarının son günlerini burada geçiriyor. Annesiyle beraber yılın stresini atmaya çalışan ünlü isim burada enerji depolayarak yeni projelerle Türkiye'nin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.



Öykü Gürman'ın satın aldığı yazlık ile alakalı olarak detaylı bilgilendirme henüz yapılmadı. Son gayrimenkul yatırımı için ortalama bir fiyat ödeyen ünlü sanatçının gelecek yaz da ailesiyle birlikte Çanakkale'yi tercih edeceği ifade edildi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri