Ünlü Sanatçı Yavuz Bingöl'den Siyaset Açıklaması: "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başarılı Politikaları İle Irak Ve Suriye Gibi Olmadık!"

Kanal 24'te Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programına katılan ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, siyasete dair açıklamalarda bulundu.

Kanal 24'te Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programına katılan ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, siyasete dair açıklamalarda bulundu.

Zaman zaman Türkiye'de bazı çevreler tarafından “yandaş” olmakla itham edilen ünlü sanatçı Yavuz Bingöl katıldığı bir televizyon programında siyasete dair açıklamalarda bulundu.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN POLİTİKALARI İLE TÜRKİYE IRAK VE SURİYE GİBİ OLMADI!



Türkiye'nin çok sayıda alanda başarılı bir politika uyguladığını söyleyen Yavuz Bingöl, ülkesinden yana olanların yandaş olmayacağını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde yürütülen politikalardan övgüyle Bahseden Yavuz Bingöl bu sayede Türkiye'nin bir Irak veya Suriye olmadığını söyledi.



Türkiye'nin son yıllarda büyük badireler atlattığını söyleyen Yavuz Bingöl, “Eğer memleketin dik duruşu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başarılı politikaları olmasaydı Türkiye de bir Suriye veya Irak olabilirdi. İç savaşla parçalanmış ve bölünmüş bir ülkede yaşamak zorunda kalabilirdik. Bu açıdan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yönetimine çok şey borçluyuz.” dedi.



TÜRKİYE ÜZERİNE ÇOK OYUNLAR OYNANDI!



Türkiye'de milletin farklı bir yapısı olduğunu vurgulayan Yavuz Bingöl, “Şimdi Türkiye'yi Suriye ve Irak gibi ülkelerle karşılaştırmak doğru değil. Çünkü bizim milletimizin bambaşka yapısı var. Zor şartlarda birlik içerisinde ne yapılması gerektiğini biliyor. Bu yapının güçlü duruşu ile bizi bölemediler. Çok denendi, çok oyunlar oynandı ama milletin feraseti buna geçit vermedi.” ifadelerini kullandı.



DEVLETİ SUÇLADIĞIMIZ OLAYLARIN ARKASINDAN HEP FETÖ ÇIKTI!



Devletin suçlandığı çok olayın aslında FETÖ tarafından yapıldığını söyleyen Yavuz Bingöl, “İçimizden FETÖ diye bir grup çıktı. Bunların bu ülkeye verdikleri zararı ancak on yıllar sonra anlayabileceğiz. Devletimizi suçladığımız çok şeyin altından bunlar çıktı. Mesela Roboski katliamını da bunlar yapmışlar. Şimdi hepsi cezaevindeler.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com

Gündem Haberleri