Ünlü Şarkıcı Simge Sağın İST Marina AVM'de Konser Verecek!

İST Marina AVM etkinliklerine devam ediyor. Sevilen şarkıcı Simge Sağın İST Marina Konseri ile sevenleriyle buluşacak. Konser tarihi ve saati haberimizde...

İST Marina AVM etkinliklerine devam ediyor. Sevilen şarkıcı Simge Sağın İST Marina Konseri ile sevenleriyle buluşacak. Konser tarihi ve saati haberimizde...

Kartal Sahili üzerinde Sabiha Gökçen Havalimanı ve Bağdat Caddesi ortasında yer alan İstmarina düzenli etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor.



İSTMarina AVM Simge Sağın Konseri Ne Zaman?



Simge Sağın hayranları için İSTMarina AVM çatısı altında konser verecek. Konser 13 Ekim Cumartesi günü saat 17.00 itibari ile başlayacak .



İstmarina İnstagram hesabı üzerinden yapılan yarışma sonucunda ise kazanan 3 şanslı isim konser öncesinde Simge Sağın'ın kulisine girecek ve onunla tanışma fırsatı yakalayacak. Ünlü şarkıcı ile resim çektiren şanslı hayranları Sağın'ın imzalı CD'sini kazanacaklar.



İSTMarina AVM Nerede?



İST Marina alışvreriş merkezi 28 Mart 2018 tarihinde kapılarını ziyaretçilere açmıştı. “Deniz Üstü Alışveriş” mottosu ile Kartal’da sahile sıfır konumlanan alışveriş merkezi 70 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip.



3 katlı alışveriş merkezinde 200 adet ticari alan bulunuyor. 2 bin araç kapasitesine sahip otopark alanı, çocuk oyun alanları ve daha birçok sosyal donatı alanı bulunan alışveriş merkezi aynı zamanda Anadolu yakasının sahil cephesi en geniş alışveriş merkezi olma özelliğine de sahip.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"


Gündem Haberleri