Ünlü Şarkıcı Tadilatına 200 Bin Euro Harcadığı Evini Türk Konsolosluğuna Kiraladı

Mustafa Sandal'ın eski eşi olan ünlü şarkıcı Emina Jahovic'in Sırbistan Yeni pazar'da bulunan evinin Türkiye Cumhuriyeti Konsolosluğu tarafından kiralandığı açıklandı.

Türkiye'nin Mustafa Sandal'ın eski eşi olarak tanıdığı Emina Jahovic'in Sırbistan'daki bir evini Türkiye Cumhuriyeti Konsolosluğu'na kiraladığı açıklandı. Sırbistan Yeni Pazar'da bulunan ev artık Türkiye Cumhuriyeti Yeni Pazar Konsolosluğu olarak hizmet verecek. Kısa bir süre önce gerçekleşen kiralama işleminin ardından yapılan küçük bir tadilatla konsolosluk yeni adresinde hizmet vermeye hazır hale getirildi.

ÜNLÜ ŞARKICININ EVİ KONSOLOSLUK OLDU

Ünlü şarkıcı Emina Jahovic'e ailesinin kalan evin hikayesi de oldukça ilginç olduğu bildirildi. Uzun yıllar boyunca nesilden nesile kalan ve sürekli tadilatlarla modern ve dayanıklı bir ev haline getirilen yapı bölgenin tanınmış malikanelerinden birisi. 2020 yılında Emina jahovic tarafından tamamen yenilenen ev aynı zamanda aile yadigarı olduğu için büyük bir özenle muhafaza edilmiş.

2020 yılında Emina Jahovic yaptığı tadilat ile ev için yaklaşık 200 Bin Euro masraf yapmıştı. Ev için hiçbir maliyetten kısmayan ünlü şarkıcı Belgrad'daki bir fuardan bizzat kendisi mobilyalar satın aldı. Zevkine göre bulamadığı mobilyaları ise yurt dışından özel olarak getirtti. Bu tadilat işleminin bitmesinin ardından Emina Jahovic evi kimseye kiralamamış ve gözü gibi bakmıştı.

MİRSAD TÜRKCAN KİRALAMASINI SÖYLEDİ

Annesinin Belgrad'a taşınmasının ardından Emina Johovic Yeni Pazar'daki evi hakkında yeni bir karar verdi. Bu kararı verirken ağabeyi Mirsad Türkcan ile de görüşen Emina Jahovic bu görüşmenin ardından evi kiralamanın en iyi fikir olduğuna vardı. Mirsad Türkcan'ın da desteğini alan Emina Jahovic evi kiralığa çıkardı.

Kiralığa çıkarılan eve Türkiye Cumhuriyeti Konsolosluğu'nun talip olması ise Emina Jahovic'i ayrıca sevindirdi. Türkiye ile hem kendisinin hem de ağabeyinin gönül bağlarının çok kuvvetli olduğunu söyleyen Emina Jahovic evin kiralanması sırasında konsolosluk yetkililerine her türlü yardımda da bulundu.

Kiralama işleminin ardından evin konsolosluk olarak hizmet verebilmesi küçük bir tadilattan geçen ev şu anda Yeni Pazar Konsolosluğu olarak hizmete başladı.

Gündem Haberleri