Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses AVM Açıyor! Yüzlerce Kişiyi İşe Alacak

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses AVM projesine başlıyor. Tatlıses, AVM projesi ile yüzlerce kişiye iş imkanı sağlayacak.

Arabesk müziğin sevilen ismi 'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin yanı sıra yatırımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Tatlıses, bu kez yatırımını bir üst seviyeye taşıyarak AVM projesi satın aldı.

İBRAHİM TATLISES AVM PROJESİNE BAŞLIYOR!

70 yaşındaki ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, daha önce çiğköfte zinciri, mağaza ve çeşitli sektörlerde yer alarak yatırım ağını genişletmişti. Yaşadığı saldırı sonrası uzun bir süre sahneye çıkamayan ve bu nedenle geliri azalan Tatlıses, yatırım dünyasına geri döndü.

İbrahim Tatlıses, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bulunan ve içerisinde 100 adet mağaza, restoran, oyun alanı gibi bölgeler bulunan AVM projesi için imzayı attı.

Balıkesir Belediyesi tarafından düzenlenen AVM ihalesine katılan Tatlıses, ihaleye en yüksek teklifi vererek kazanan isim oldu. Ünlü sanatçı, ihaleyi aldıktan sonra basın mensuplarının karşısına geçerek projeye hakkında bilgiler verdi.

700 KİŞİYE İŞ VERECEK

Tatlıses, proje için çok heyecanlandığını ve ihaleyi almaktan yana çok mutluluk duyduğunu ifade ederken, AVM projesi ile 700 kişinin iş sahibi olacağının müjdesini verdi. Balıkesir ilinin ekonomisini canlandırmaya yönelik atılan bu adım ile 700 kişi istihdam edilecek.

Burhaniye'yi çok sevdiğini dile getiren Tatlıses, ilçeye böyle bir proje kazandırmanın çok değerli olduğunu söyledi.

Gündem Haberleri