Ünlülerin Yatırım Tercihleri Değişti! Yonca Lodi Metaverse'de Ne Kadar Arsa Varsa Satın Aldığını Söyledi!

Hayatımıza yeni giren Metaverse, ünlülerin yatırım tercihlerini değiştirdi. Ünlü şarkıcı Yonca Lodi, Metaverse'den arsa satın aldığını söyledi.

Türkiye'nin güçlü seslerinden Yonca Lodi, müzik kariyerinin yanı sıra yeni bir konu ile gündeme geldi. Son dönemde dijitalleşmenin artmasıyla Metaverse'e olan ilgi de bir hayli arttı. Durum böyle iken eskiden yatlar, katlar satın alan ünlüler de yönünü dijitale çevirdi.

Ünlü şarkıcı Yonca Lodi'den Metaverse ile ilgili bir yatırım itirafı geldi.

METAVERSE'DEN ARSA SATIN ALIYORUM!

Günümüzde dijitalleşmenin artmasıyla yatırımlar da dijital platformlar üzerinden yapılıyor. Hayatımıza önce bitcon girdi, şimdi de metaverse arsaları.

Şarkıcı Yonca Lodi yatırımları ile ilgili bir itirafta bulunarak, dijital mecralar ile arasının iyi olduğunu ve yatırımlarını Metaverse'den yana kullandığını söyledi.

Yonca Lodi, Metaverse üzerinden alabildiği ne kadar arsa ve cadde varsa satın aldığını söylerken bu evrenin ilerde çok daha fazla değerleneceğini belirtti. Yatırımlarını Etiler, Bebek, Nişantası gibi caddelerden yana kullanan Lodi, ayrıca ilerleyen dönemlerde Metaverse konseri yapmak istediğini de dile getirdi.

Gündem Haberleri