Uzman öğretmenlik sınavı sınav yerleri ve sınav giriş belgesi öğrenme sorgulama ekranı 2022

MEB uzman öğretmenlik sınavı için geri sayım başlarken sınava girecek olan öğretmenler uzman öğretmenlik sınav yerleri ve sınav giriş belgesi için araştırmalara başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan uzman öğretmenlik sınavı için aramalar arttı. Sınava girmek için hazırlık yapan öğretmenler bir yandan örnek soruları temin ederek sınava en iyi şekilde hazırlanmaya bir yandan da sınav giriş yerlerini öğrenmeye ve belgelerini almaya çalışıyorlar. 

Uzman öğretmenlik sınavına giren öğretmenler bu sefer kendileri en yüksek puanı almak için ter dökecekler. Sınava sayılı günler kala hem uzman öğretmenlik sınav yerleri hem de uzman öğretmenlik sınavı sınav belgeleri konusunda araştırmalar arttı. Peki, uzman öğretmenlik sınav yerleri açıklandı mı, sınava giriş belgesi erişime açıldı mı?

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

Uzman unvanı almak isteyen öğretmenlerin ter dökeceği uzman öğretmen sınavı 19 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. Bu sınava girmek isteyen öğretmenlerin belirtilen yerlerde ve saatte sınav adresinde olması gerekirken sınava giriş için uzman öğretmenlik sınav giriş belgesi ibrazı istenecek. Bu belgenin 14 Kasım 2022 Pazartesi günü yani bugün erişime açılması bekleniyor. 

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Bugün ilk olarak sınav giriş belgesinin yayımlanması beklenirken bu belgenin yayımlanmasının ardından sınav giriş yerleri de belirlenmiş olacak. Uzman öğretmenlik sınavı 19 Kasım tarihinde yapılırken sınav sonuçları ise 12 Aralık 2022 tarihinde ilan edilecek. Adaylar tüm sınav işlemlerini süreçlerini MEB üzerinden yürütecekler. Sınavın soru ve cevapları ise 19 Kasım 2022 tarihinde yine MEB resmi sitesi üzerinden yayımlanacak. 

Gündem Haberleri