Vakıfbank mobil çöktü mü son dakika 2022, mobil bankacılık giremiyorum diyenler için beklenmedik bir hata oluştu sorunu nasıl çözülür?

Bankaların mobil şube uygulamaları peş peşe çöktü. İlk olarak Akbank ile başlayan sorun sonrasında Halk Bankası ve son olarak ta Vakıfbank mobil şube çöktü. Vakıfbank internet şubesi ve mobil şube uygulaması için hata sorunları yaşanıyor. 15 Ağustos sorun ne, neden girilmiyor?

15 Ağustos 2022 Pazartesi gününe son derece yoğun başlayan bankalar sistemlerinde sorunlar yaşıyor. Pek çok çalışanın ve memur maaş ödemeleri bugün yapılırken hesaplarına giren kişiler ne yazık ki erişim konusunda hata mesajları almaya başladı. 

Sabah saatlerinde ilk olarak Akbank mobil şube uygulaması çökerken sonrasında Halkbank ve son olarak ise Vakıfbank mobil şubesinde giriş sorunları yaşanmaya başlandı. Hata nedeniyle Vakıfbank tarafından ilk açıklama geldi. Peki, Vakıfbank çöktü mü, neden girilmiyor, ne zaman düzelir. 

VAKIFBANK MOBİL ÇÖKTÜ MÜ 2022?

Evet, ne yazık ki pek çok kişi an itibari ile Vakıfbank mobil şube uygulamasına giriş yapmaya çalışırken hata iletisi almaya devam ediyor. Halkbank internet şubesi üzerinden işlem yapmaya çalışan kişiler ya hesaplarına giriş yapamıyorlar ya da işlem yaparken hata iletisi alıyorlar. 

Mobil şube üzerinden işlem yapmaya çalışan kişiler "Değerli müşterilerimiz, sistemimizde yaşanan yoğunluk nedeniyle kısa süreli kesintiler yaşanabilmektedir. Bilgilerinize sunar anlayışınız için teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu. 

VAKIFBANK MOBİL BANKACILIK GİREMİYORUM DİYENLER SORUNU NASIL ÇÖZECEK, VAKIFBANK'IN ATM 'LERİ DE ÇALIŞMIYOR?

Bazı kişiler yaşanan sorun nedeniyle işlemlerini yapmak için ATM'lere gittiklerini ancak ATM'lerin de çalışmadığını belirterek bankaya tepki gösterdi. Bugün maaş ödemesini alan kişiler kira, fatura ödemeleri gibi düzenli ödemelerini yapmak zorunda olduklarını belirterek hatanın bir an önce düzeltilmesini isterken banka ise bir süre sonra tekrar deneme yapılmasını istedi. 

Gündem Haberleri