Vakıfbank Mobil İnternet Bankacılığı 2020

Vakıfbank internet bankacılığı ile Vakıfbank müşterilerine banka şubelerine gidilmesine gerek kalmadan bütün bankacılık işlemlerinin yapılması imkanını sunuyor. Vakıfbank internet şubesi kullanıcıların rahatça işlem yapabilmeleri için, son derece kolay bir kullanılabilir şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca Vakıfbank internet şubesi görme engelli bireylerin de kullanabileceği ekran okuyucu programa uyum sağlayan, özel bir yazılım ile hazırlanmıştır.

Vakıfbank internet bankacılığı ile Vakıfbank müşterilerine banka şubelerine gidilmesine gerek kalmadan bütün bankacılık işlemlerinin yapılması imkanını sunuyor. Vakıfbank internet şubesi kullanıcıların rahatça işlem yapabilmeleri için, son derece kolay bir kullanılabilir şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca Vakıfbank internet şubesi görme engelli bireylerin de kullanabileceği ekran okuyucu programa uyum sağlayan, özel bir yazılım ile hazırlanmıştır.

Vakıfbank internet bankacılığı ile Vakıfbank müşterilerine banka şubelerine gidilmesine gerek kalmadan bütün bankacılık işlemlerinin yapılması imkanını sunuyor. Vakıfbank internet şubesi kullanıcıların rahatça işlem yapabilmeleri için, son derece kolay bir kullanılabilir şekilde tasarlanmıştır.



Ayrıca Vakıfbank internet şubesi görme engelli bireylerin de kullanabileceği ekran okuyucu programa uyum sağlayan, özel bir yazılım ile hazırlanmıştır.



Vakıfbank İnternet Bankacılığı İle Kullanılabilen Programlar



Vakıfbank internet bankacılığından yararlanabilmek için kullanıcının bilgisayarında olması gereken internet tarayıcısı ve versiyonu şunlardır:




  • İnternet tarayıcısı olarak Chrome kullanılıyorsa tarayıcı versiyonu 33.0 ve üstü olmalıdır.

  • İnternet tarayıcısı olarak Internet Explorer kullanılıyorsa tarayıcı versiyonu 8.0 ve üstü olmalıdır.

  • İnternet tarayıcısı olarak Safari kullanılıyorsa tarayıcı versiyonu 7.0 ve üstü olmalıdır.

  • İnternet tarayıcısı olarak Firefox kullanılıyorsa tarayıcı versiyonu 27.0 ve üstü olmalıdır.



Bu tarayıcılar yerine farklı tarayıcılar ve/veya sürümler kullanılıyorsa Vakıfbank internet bankacılığı verimli bir şekilde kullanılmayabilir.



Vakıfbank İnternet Bankacılığı Üzerinden Yapılabilecek İşlemler



Vakıfbank internet şubesi üzerinden yapılabilecek işlemler şunlardır:




  • Kullanıcı Vakıfbank internet şubesi kullanarak, bütün hesaplarını takip edebilir.

  • Kullanıcı Vakıfbank internet şubesi kullanarak, kredi başvuruları, SGK hizmet dökümü



talep başvurusu, kredi kartı başvurusu ve takibi, Findeks risk raporu başvurusu, ek hesap başvurusu, ek kart başvurusu, nakit avans başvurusu, bankomat başvurusu, mobil bankacılık başvurusu, OGS / HGS başvurusu yapabilir.




  • Kullanıcı Vakıfbank internet şubesi kullanarak, para transferi yapabilir.

  • Kullanıcı Vakıfbank internet şubesi kullanarak, yatırım işlemleri yapabilir.

  • Kullanıcı Vakıfbank internet şubesi kullanarak döviz ve hisse senedi işlemleri yapabilir.

  • Kullanıcı Vakıfbank internet şubesi kullanarak, çekmiş olduğu, kapattığı ya da ödemekte olduğu bütün kredilerini takip edebilir.

  • Kullanıcı Vakıfbank internet şubesi kullanarak, Vakıfbank ile anlaşmalı çalışan bütün üye işyerleri ile ilgili işlemleri takip edebilir.

  • Kullanıcı Vakıfbank internet şubesi kullanarak, çek/ senet işlemlerini takip edebilir.

  • Kullanıcı Vakıfbank internet şubesi kullanarak, iletişim bilgilerini güncelleyebilir.

  • Kullanıcı Vakıfbank internet şubesi kullanarak, e-devlet kapısına giriş yapabilir.

  • Kullanıcı Vakıfbank internet şubesi kullanarak, daha önceden kaydetmiş olduğu EFT, havale, cebe para gönderme ya da çeşitli ödeme işlemlerini tekrar yapabilir.



Vakıfbank İnternet Şubesi Kullanımında Güvenlik



Vakıfbank internet şubesi kullanımında izlenebilecek basamaklar şunlardır:




  • Öncelikle tarayıcını adres kısmına www.vakıfbank.com.tr yazılır.

  • Ekranda görünen sayfa üzerinden internet bankacılığı sayfasına giriş yapılır.

  • Bilgisayar ekranında açık bütün pencereler kapatılmalıdır.

  • Ekranda açılan sayfada ‘’ Kapalı Kilit’’ simgesi aranmalıdır. Eğer bu simge yok ise hiçbir şekilde işlem yapılmaması önerilir.

  • Kullanıcı işlemler bittikten sonra ‘’Güvenli Çıkış’’ yazısına tıklayarak çıkış yapmalıdır.



Vakıfbank internet bankacılığı oldukça kapsamlı hazırlanmış bir programdır. Bu nedenle güvenlik açısından çok dikkatli olunmasında yarar vardır. Aksi takdirde istenmeyen mağduriyetler yaşanabilir. İnternet bankacılığı şifresi kimse ile paylaşılmamalıdır.



Vakıfbank Mobil Bankacılık



Vakıfbank mobil bankacılığı, kullanmak isteyen müşterilerinin cep telefonlarına yüklenebilecek şekilde tasarlanmıştır. Bunun için öncelikle Vakıfbank internet şubesi müşterisi olunmalıdır. Vakıfbank internet şubesi kullanan herkes, Vakıfbank mobil bankacılığı cep telefonuna yükleyerek kullanabilir.



Böylece bulunulan her yerden bankacılık işlemleri yürütülebilir. Alacak tahsilatının ya da ödemelerin kesintiye uğrayıp uğramadığı, rahatlıkla kontrol edilebilir.



İnternet Bankacılığı Bloke Olduğunda Yapılması Gerekenler



İnternet bankacılığının bloke olması için, internet şubesine girilmeye çalışılırken, şifrenin 5 kez üst üste hatalı girilmesi gerekir.



Böyle bir durumla karşılaşıldığında Bireysel müşteriler internet bankacılığı üzerinden ‘’ Şifre Al’’ yazısını tıklayarak yeni şifre oluşturabilir. Ticari müşterilerin ise blokeyi kaldırabilmeleri için tercih ettikleri bir Vakıfbank şubesine şahsen başvuruda bulunmaları gerekir. Ticari müşteriler Vakıfbank internet şubesi kullanarak blokeyi kaldıramaz.



Emlak365.com


Gündem Haberleri