Valilere Ve Kaymakamlara 'Militan' Diyen CHP'li Eski Vekile AK Parti'den Tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li eski milletvekili Behram Şimşek'in valilere ve kaymakamlar için “militan” ifadelerinin kullanılmasını kınadıklarını söyledi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li eski milletvekili Behram Şimşek'in valilere ve kaymakamlar için “militan” ifadelerinin kullanılmasını kınadıklarını söyledi.

CHP'li eski milletvekili Behram Şimşek'in valiler ve kaymakamlar hakkında “militan” yakıştırması yapmasına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi. Bu açıklamayı kınadıklarını söyleyen Ömer Çelik, ahlak dışı sözleri kabul edemeyeceklerini ifade etti.



MİLİTAN İFADESİNİ KINIYORUZ!



Valilerin ve kaymakamların pandemi sürecinde gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Ömer Çelik, “Pandemi sürecinde valilerimiz ve kaymakamlarımız insan üstü gayretle mesai yapıyorlar. Bu süreçte mülki idaremizin kapasitesinin ne kadar iyi olduğunu da gördük. Vali ve kaymakamlarımıza militan denilmesini, bu ahlak dışı ifadeyi kınıyoruz.” dedi.



Valilerin ve kaymakamların militanca bir siyaset anlayışı ile hedef alındığını söyleyen Ömer Çelik, “Biz bu zihniyete müsaade edemeyiz. Aynı zihniyet askerlerimizi, öğretmenlerimizi ve sanatçılarımızı da hedef almıştı. Bir yandan salgınla mücadele edip diğer taraftan terörle mücadele ortaya koyan valiler ve kaymakamlar yalnız değildirler.” ifadelerini kullandı.



TERÖRLE MÜCADELE EDEN ASKERLERİMİZE MİLİTAN DENİLMESİNİN TAKDİRİNİ MİLLETİMİZE BIRAKIYORUZ!



Askerlere yönelik aynı zihniyetin de saldırıları olduğunu hatırlatan Ömer Çelik, “Sınırlarımızı düşman saldırılarından koruyan, arklı coğrafyalarda Türkiye Cumhuriyeti bayrağını gururla dalgalandıran askerlerimizi hedef alan açıklamalar tam bir şuursuzluk örneğidir. CHP'lilerin işçi, çiftçi, öğretmen, basın mensubu saldırıları uzman çavuşlarımıza kadar uzanmıştı. Terörle mücadele eden askerlerimize militan yakıştırması yapılmasının takdirini yice Türk milletine bıraıyoruz.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com

Gündem Haberleri