Vodafone Müşterilerine Özel 4 Kat Hızlı İnternet Hizmetiyle Destek Verecek!

Salgın döneminde evde kalmanın hayati önem taşıdığını belirten Vodafone, müşterileri için yeni bir kampanya düzenledi.

Salgın döneminde evde kalmanın hayati önem taşıdığını belirten Vodafone, müşterileri için yeni bir kampanya düzenledi. İnternet müşterilerinin veri yükleme hızını artırarak evde kalmalarına destek olmayı amaçladıklarını açıkladı.

Koronavirüs salgını pek çok kişinin evde kalmasına neden oldu. Uzmanlar tarafından sosyal izolasyonun önemine vurgu yapılırken, evde kalan kişilerle birlikte internet kullanımı da arttı. İnternet sıkıntısının yaşanmaması için internet sağlayıcı konumunda bulunan bazı şirketler harekete geçerek müşterilerine daha iyi hizmet vermek için harekete geçtiler. Yeni kampanyalar ve çalışmalar neticesinde internet kullanıcılarının yüzünü güldürdüler. Bu şirketlerden birisi de Vodafone oldu.



Karantinada Youtube gibi video izleme platformlarının ve sosyal medyanın kullanımı giderek arttı. Video izlemek isteyen, oyun oynayarak zaman geçiren ya da uzaktan eğitim uygulamalarına katılan binlerce müşterisi için yeni bir çalışma yaptı. Fiber ev interneti kullanan müşterilerin veri yükleme hızları artırılıyor. Böylece veri yükleme hızları 4 katına çıkacak.



1 Haziran Tarihine Kadar Geçerli



Normalleşmenin beklendiği Haziran tarihine kadar geçerli olacak yeni çalışmanın 1 Haziran tarihinde sona ermesi bekleniyor. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy konu hakkında değerlendirmelerde bulundu:



‘İçinde bulunduğumuz salgın günlerinde hepimizin evde kalması hayati önem taşıyor. Zamanını evlerde geçiren müşterilerimiz için çeşitli kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Hayatlarını kolaylaştırmak için başlattığımız kampanyada fiber ev interneti kullanan müşterilerimizin veri yükleme hızını 4 katına çıkardı. Ücretsiz olarak verdiğimiz bu hizmet 1 Haziran tarihine kadar devam edecek’


Gündem Haberleri