Volkan Konak 5 Milyon TL'ye İstanbul'da 3 katlı villa satın aldı!

Ünlü sanatçı Volkan Konak gayrimenkul yatırımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Kazandıklarını gayrimenkule yatıran Volkan Konak’ın son olarak İstanbul’da bir villa için kesenin ağzını açtığı bildirildi.

Türkiye’de son dönemlerde sanatçılar kazandıklarını har vurup harman savurmak yerine gayrimenkul yatırımlarına dönüştürüyorlar. Geçmiş yıllarda sanatçılar kazandıklarını harcamaları ile biliniyordu. Ancak yıllar içerisinde olunan bilinçle beraber sanatçılar yatırım için doğru adımlar atarak geleceklerini garanti altına alıyorlar. Özellikle gayrimenkul yatırımları ön plana çıkıyor. Gayrimenkul yatırımı ile dikkat çeken son ünlü ise Volkan Konak oldu.

İSTANBUL’DA 3 KATLI VİLLA SATIN ALDI

Volkan Konak İstanbul’da çok önemli bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Emlak piyasası açısından parlayan yıldız olarak değerlendirilen İstanbul Ömerli’de Volkan Konak Kasaba Evleri’nden bir ev satın aldı. Villa tipinde bu evin 3 katlı olduğu ve oldukça ferah bir niteliğe sahip olduğu bildirildi. 3 katlı villa için kesenin ağzını sonuna kadar açan Volkan Konak’ın 5 milyon TL ödeme yaptığı bildirildi.

TADİLAT İÇİN EK BÜTÇE AYIRDI!

İstanbul Ömerli’de 3 katlı villa alan ve çok sayıda ünlü isme komşu olan Volkan Konak yeni evinin tadilatı ile bizzat ilgileniyor. Bir ek bütçe ayıran Volkan Konak adeta evi tepeden tırnağa değiştiriyor. Alanında uzman bir iç mimar ile anlaşan Volkan Konak’ın villası için herhangi bir masraftan kaçınmadığı belirtildi.

FARKLI ŞEHİRLERDE GAYRİMENKUL YATIRIMLARI VAR!

Volkan Konak’ın farklı şehirlerde gayrimenkul yatırımları yaptığı biliniyor. İstanbul merkezli olarak yatırımlarını yapan Volkan Konak’ın bu konuda profesyonel destek aldığı da bildirildi. Volkan Konak’ın İstanbul’da, Kıbrıs’ta, Ankara’da, Trabzon’da gayrimenkul yatırımları olduğu biliniyor.

Gündem Haberleri