WhatsApp'a Dünyanın Beklediği Özellik Nihayet Geliyor! Mesaj Yazmaya Bile Gerek Kalmayacak

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaş-ma uygulaması WhatsApp'a yepyeni bir özellik geliyor. Herkesin beklediği meşhur özellik sayesinde artık mesaj yazmaya dahi gerek kalmayacak.

Milyonlarca kullanıcısı bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikleri uygulamaya entegre ederek yepyeni bir kullanım deneyimi kazandırıyor. Geçtiğimiz yıl WhatsApp'ın emoji konusunda bir yenilik yapacağı konuşuluyordu ancak şu an durum netlik kazandı.

WHATSAPP'TA EMOJİLİ TEPKİ DÖNEMİ!

WhatsApp'ın WhatsApp beta for Android 2.22.8.3 sürümünde ortaya çıkan yeni özellik kullanıcıların beğenisine sunuldu. Uygulamaya gelen güncelleme ile birlikte artık mesajlara emojiler ile tepkiler verilebilecek. Instagram'da görmeye alışkın olduğumuz emoji ile tepki verme özelliği nihayet WhatsApp'da da kullanıma sunuluyor.

Emoji teklileri içerisinde Beğeni, Sevgi, Kahkaha, Şaşkın, Üzgün ve Teşekkür emojileri öne çıkıyor. Özelliğe şuan tüm WhatsApp kullanıcıları erişemiyor. Şimdilik yalnızca sınırlı sayıda Beta test kullanıcı tarafından kullanılabiliyor.

Emoji ile tepkinin yanı sıra WhatsApp geliştiricileri, iOS ve Android Beta sürümleri için tepkilere özel bildirimler üzerinde çalışma yapıldığını belirtmişti. Şirket yakın zamanda bu özellikleri tam sürümüne getirerek tüm kullanıcıların beğenisine sunacak. WhatsApp'a gelecek olan yeni özellik ile mesajlara emoji ile tepki verme tıpkı Facebook ve Instagramda olduğu gibi şu şekilde yapılacak:

Şu an beta aşamasında olan bu güncelleme ile mesajlara kalp, gülücük, beğeni ya da şaşkınlık ifadeleri ile anlık tepki verilmesi mümkün olacak. Bu yenilik Android/ iOS WhatsApp Beta ve WhatsApp Web sürümü için deneme aşamasında.

Gündem Haberleri