WhatsApp'e beklenen özellik sonunda geldi! Son görülmede yeni dönem

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliğini duyurdu. Kullanıcıların uzun süredir beklediği son görülme ve profil fotoğrafında yeni gizlilik dönemi başlıyor. İşte ayrıntılar.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan WhatsApp, yeni güncellemeleri ile kullanıcılarına yepyeni özellikler sunuyor. Daha önce kullanıcılardan gelen istekler doğrultusunda son görülme özelliğinde değişikliğe gidilebileceğini açıklayan şirket beklenen haberi nihayet verdi.

WhatsApp, ilerleyen günlerde uygulamaya ekleyeceği ve tüm kullanıcılara sunacağı yeni özellikleri duyurdu. Bu özellikler arasında kullanıcıları çok sevindirecek son görülme ve profil fotoğrafına yönelik yeni gizlilik ayarı da bulunuyor.

Son görülmenizi ve profil fotoğrafını kimlerin görebileceğini siz seçin!

WhatsApp'e gelen yeni güncelleme ile birlikte, kullanıcılar artık son görülmesini ve profil fotoğrafı gibi bilgileri kimlerin görüp kimlerin göremeyeceğini seçebilecek. Daha önce gelen özellik ile son görülme ve profil fotoğrafını rehberdeki kişilere açabiliyor, herkese açabiliyor ya da herkese gizlenebiliyordu. Ancak kullanıcılar artık herkes seçeneği yerine kimlere gizleyebileceğini kendi seçebilecek.

Son görülmenizi seçtiğiniz kişilerden gizleyebileceksiniz

Son görülme konusunda uzun süredir çalışmalarını sürdüren WhatsApp, çalışmalarını sonlandırdı ve birçok kişinin beklediği yeni özelliklerini beta kullanıcılarının beğenisine sundu. 22.9.0.70 beta sürümüyle birlikte, kullanıcıların WhatsApp son görülmesini seçtikleri kişilerden gizlemesine olanak tanındı. Bunun yanında siz bir kişiye son görülmenizi gizlediğinizde, karşınızdaki kişinin de bilgilerine erişemeyeceksiniz.

Yeni güncelleme ile birlikte 'Son Görülme' bölümüne giderek yeni eklenen 'Şunlar Dışında Kişilerim' seçeneğinden son görülmesini gizlemek istediği kişileri seçebilecek.

Bunun yanında profil fotoğrafı ve diğer bilgiler için de yenilikler hazırlanıyor. Son görülmede uygulanan kişi seçme özelliği aynı şekilde profil fotoğrafı ve kişisel bilgiler için de seçilebilecek.

Emlak365.com

Gündem Haberleri