Whatsapp'ta 'benden sil' mağduriyeti bitiyor: Yeni güncelleme ile silinen mesajlara müdahale geliyor

Milyonlarca kullanıcısı olan WhatsApp yeni güncellemesini duyurdu. Silinen mesajlarda devrim yaratacak güncelleme ile ilgili detaylar haberimizde. b

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, artık tüm dünyanın gündelik hayatının bir parçası haline geldi. Zaman zaman çıkardığı yeni güncellemelerle hem uygulamanın kullanımını kolaylaştırmak hem de mağduriyetleri engellemek için yoğun bir çalışma sürdürüyor.

WhatsApp'e yapılacak yeni güncelleme ile de silinen mesajlar için yeni bir düzenleme getiriliyor.

WhatsApp'in yeni güncellemesi 'benden sil' mağduriyetini bitirecek!

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bünyesine yeni özellikler katarak güncelleme almaya devam ediyor. Beta süresince yeni özelliklerle test edilen WhatsApp, önceki haftalarda hikaye paylaşmayla ilgili yeni bir özellik ile günceme geldi. İnternette yer alan ekran görüntüsünde, durumlara cevap veren kişiler için bağımsız bir bölüm olduğu görülmüştü. Şimdi ise bambaşka bir özellikle yeniden konuşulmaya başladı.

WhatsApp, daha önce eklenen ' Mesajı Sil ' özelliği ile çok beğenilmiş ve kullanıcılar karşı tarafta kalmasını istemediği ya da okumasını istemediği mesajları her iki taraftan da silebiliyordu. Ancak bazı kullanıcılar yanlış bir mesaj gönderdiğinde yanlışlıkla 'benden sil' butonuna tıkladıklarında mesajı sadece kendilerinden siliyor ve bir daha mesaja müdahale edemiyorlardı.

Bu durumun önüne geçerek özelliği daha da iyi bir hale getirmek isteyen WhatsApp, kullanıcılar için çok fayda sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Silinen mesajlara müdahale edilebilecek

WhatsApp, mesaj silme konusunda yeni bir özelliği test etmeye başlarken, şu anki sürümde kullanıcılar silinen mesajlara müdahale edemiyor. Güncellemenin tüm cihazlara entegre edilmesiyle birlikte ise kullanıcılar artık silinen mesajları geri alabilecek. WhatsApp'ı daha ileri bir noktaya taşıyacağı düşünülen güncelleme, henüz uygulamaya geçmeden kullanıcılar tarafından çok beğenildi. Güncellemenin ilerleyen günlerde beta çalışmaları sona erdikten sonra tüm cihazlara gelmesi bekleniyor.

Gündem Haberleri