Wilma Elles Bankaya Olan Kredi Borcu İçin Sahibi Olduğu Apart Oteli Satışa Çıkardı!

Ünlü oyuncu Wilma Elles sık sık satın aldığı gayrimenkulleri ile magazin basınına konu olurken bu sefer bir satış ile gündeme geldi.

Ünlü oyuncu Wilma Elles sık sık satın aldığı gayrimenkulleri ile magazin basınına konu olurken bu sefer bir satış ile gündeme geldi. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin güzel oyuncusu sahibi olduğu 18 odalı apart oteli satışa çıkardı. Ancak apart otel satışı için bir şart koştu! Detaylar haberimizde...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı Caroline karakteri ile bir anda Türkiye'de şöhreti yakalayan Wilma Elles kazandığı paraların büyük bir bölümünü gayrimenkul yatırımı ile değerlendirmeyi tercih etmişti.



18 ODALI APART OTELİ TEK BİR ŞARTLA SATIŞA ÇIKARDI!



Güzel yıldız sahibi olduğu 18 odalı apart oteli satışa çıkarmak zorunda kaldı.





Türkiye'de yaşadığı dönemde İşadamı Kerem Göğüş ile dini nikahlı olarak beraber yaşamaya başlayan güzel oyuncunun bu evlilikten iki çocuğu olmuş ancak çift yaşadıkları anlaşmazlıklar nedeni ile ayrılma kararı almıştı.



Ayrılık kararı sonrası Melodi ve Milat adını verdiği iki çocuğu ile Almanya'ya geri dönen güzel yıldız Köln şehrinde yaşamaya başlamıştı. Almanya'ya döndükten sonra maddi sorunları nedeni ile çözüm arayan güzel yıldız Beşiktaş'ta bulunan apart otelini 11 milyon liraya satışa çıkardı.



Bankaya olan 5 milyon liralık borcunu acil olarak ödemesi gereken ünlü yıldız otel fiyatında indirim yaparak 9 milyon liraya düşürdü. Ancak güzel yıldız otel işletmeciliğini çok sevdiği için satışa işletme hakkının kendisinde kalma şartını eklemiş.



Emlak365.com


Gündem Haberleri