Yabancı Kiracısı Cenk Eren'i Şoka Uğrattı! Evin Son Hali...

Ünlü şarkıcı Cenk Eren, yabancı kiracısının yaptıkları karşısında şok oldu. Beklemediği bir sürprizle karşılaşan ünlü isim o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Cenk Eren, bugünlerde kiracısının yaşattığı şok ile mücadele ediyor. Geçtiğimiz yıl İstanbul'daki evini Suudi Arabistanlılara kiraya veren Eren, evinin başına gelenler karşısında dondu kaldı.

CENK EREN'İN KİRACISI EVİ ÖYLE BİR HALE GETİRDİ Kİ...

56 yaşındaki ünlü şarkıcı Cenk Eren, geçtiğimiz yıl İstanbul'da bulunan evini Suudi Arabistanlı kişilere kiralamıştı. Yaklaşık 6 ay önce de dairesini satan Eren, evin yeni sahiplerinden gelen video ile neye uğradığını şaşırdı.

Yeni ev sahiplerinin attığı videoda, evin yerle bi edildiği eşyaların yerlere savrulduğu, tabak çanak ne varsa öylece ortaya bırakıldığı görüldü.

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Eren, '' Bir atasözü var, 'Beş parmağın beşi de bir olmaz ' Öyle düşünmek istiyorum. Arap dostlarımız kiraladıkları daireyi böyle kullanıp bırakıp gitmiş. Vicdanla alakalı bir durum '' notunu ekleyerek sitem etti.

Cenk Eren'in sosyal medya hesabında paylaştığı video, takipçilerini oldukça kızdırdı. Evi harabeye dönen Cenk Eren'in yasal bir işlem başlatıp başlatmayacağı ise bilinmiyor.

Gündem Haberleri