Yarın İçin Kritik Uyarı: Meteoroloji Açıkladı, Sağanak Yağış Alarmı Verildi

Türkiye son günlerde yağışlı havanın etkisine girmeye başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü MGM son dakika açıklaması ile yarın için sağanak yağmur alarmı verdi.

Türkiye son günlerde yağışlı havanın etkisine girmeye başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü MGM son dakika açıklaması ile yarın için sağanak yağmur alarmı verdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile yarın için bazı illerde sağanak yağış uyarısı geldi. İşte o iller...

Sonbahar mevsiminin etkisini iyice arttırdığı bugünlerde Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika açıklaması ile yine bazı illere sağanak yağış uyarısında bulundu.



Yapılan açıklama ile çok sayıda ile yarın için sağanak yağış nedeniyle önlem alınması konusunda uyarı yapıldı. Yurdun büyük bölümü yarın gelecek yağışlı havanın etkisi altına girecek.



TÜRKİYE YAĞIŞLI HAVANIN ETKİSİ ALTINA GİRİYOR!



Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile yarın için yurdun büyük bir bölümünün yağışlı havanın etkisi altında olacağı belirtildi.





Resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan açıklamada yardın için Marmara'nın doğusunda yoğun yağış beklendiği duyuruldu. Marmara bölgesine ek olarak İç Ege bölgesi, Akdeniz bölgesi, İç Anadolu bölgesi, Karadeniz bölgeleri içinde yağış uyarısı geldi.



Bu iller içerisinde yer alan Kırklareli, Çanakkale, Malatya, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan çevrelerinde ve Tekirdağ'ın doğu kesimlerinde yarın sağanak yağış beklendiği duyuruldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda Türkiye'de yarın ülke genelinde hava çok bulutlu ve kapalı olarak geçecek. Yurdun genelinde yağış beklenirken Manisa dışında kalan İç Ege bölgesinde, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz bölgeleri ile Kırklareli, Çanakkale, Malatya, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan çevrelerinde ve Tekirdağ'ın doğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği duyuruldu.



Özellikle dev Giresun, Trabzon, Rize, Ordu ve Artvin kıyılarında yerel ve şiddetli yağışlar bekleniyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri