Yarışma için işi bıraktı, amacına ulaştı! 10 Ağustos Çarşamba MasterChef Türkiye'nin 9'uncu yarışması kim oldu?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Ana kadroya giren 9’uncu ismin belirlendiği bölümde, heyecan dolu anlar yaşandı. İşte ayrıntılar…

2011 yılında yalnızca bir sezon yayınlandığı Show TV kanalında reyting kurbanı olan ve tam 7 yıl boyunca rafa kaldırılan MasterChef Türkiye projesi, Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın almasından sonra tekrar gündeme geldi. Aynı format fakat farklı jüri üyeleri ile tekrar tasarlanan MasterChef Türkiye yarışması, 2018 yılında yeni kanalında start verdi.

Bu sene 5’inci sezonu ile ekranlara gelen ve Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna şeflerin önderliğinde reyting rekorlarını alt üst etmeye devam eden fenomen yarışma programı, izleyiciler tarafından oldukça sevilerek takip ediliyor. Hemen hemen her yeni günde magazin gündemine bomba gibi düşen gelişmeleri ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam eden MasterChef Türkiye yarışması, ana kadroya girecek olan yarışmacıları belirlemek üzere final elemeleri ile izleyicinin karşısına çıkıyor.

Geçtiğimiz haftalarda birinci ve ikinci eleme etaplarını tamamlayan ve ana kadroya giren yarışmaları belirlemek üzere final elemeleri düzenleyen MasterChef Türkiye yarışması, ilk 8’i belirledi. Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen sevilen yarışma programı, gecenin sonunda ana kadroya giren 9’uncu yarışmacıyı da ilan etti.

KİLİS TAVA YAPTILAR!

Yarışmanın ilk etabında Kilis tava isimli yemeği yapan yarışmacı adayları, en iyisini ortaya koymak için kıyasıya bir rekabet yaşadı. En iyi Kilis tava yemeğini yapan İbrahim, Rukiye, Tayfun, Yağız, Vural, Ayşegül ve Şule, yaratıcılık etabına kaldı.

ANA MALZEME ÇİLEK!

Yaratıcılık etabında yarışmacı adaylarından ana ürünü çilek olan bir tabak hazırlamaları istendi. İddialı olan yarışmacı adaylarının hepsi yeteneklerini ortaya koydu.

KAZANAN BELLİ OLDU!

Gecenin sonunda MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna giren 9’uncu isim belli oldu. Yarışmaya gelebilmek için işinden istifa eden 30 yaşındaki Tayfun, ana kadronun 9’uncu yarışmacısı olmayı başararak istifa etmekte ne kadar haklı olduğunu kendisine kanıtlamış oldu.

Gündem Haberleri