Yasak Elma Dizisi Nerede Çekiliyor?

Her Pazartesi akşamı saat 20:00 itibari ile sevenleri ile Fox TV ekranlarında buluşan Yasak Elma dizisi hangi semtte çekiliyor? Yasak Elma dizisi hakkında merak edilenler...

Her Pazartesi akşamı saat 20:00 itibari ile sevenleri ile Fox TV ekranlarında buluşan Yasak Elma dizisi hangi semtte çekiliyor? Yasak Elma dizisi hakkında merak edilenler...

Yasak Elma dizisi her pazartesi saat 20.00 de Fox TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy ve yönetmeni ise Neslihan Yeşilyurt olarak karşımıza çıkıyor.



Yasak Elma Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?



Yasak Elma dizisinin çekildiği yer İstanbul’un Anadolu yakasında bilhassa Kuzguncuk ve Çubuklu gibi hem tarihi değeri olan hem de görsel açıdan hoş yerler olarak karşımıza çıkıyor.



Yasak Elma Dizisinin Konusu Nedir?



Yasak Elma dizisinin konusu birbirini çok seven ancak hayat görüşleri birbirinden çok farklı olan iki kız kardeş olan Zeynep ve Yıldız kardeşlerin başına gelen olayları konu almaktadır. Yıldız hırslı ve yükselme veya daha doğrusu kısa yoldan para kazanma hevesi olan bir kızdır.



Zeynep ise daha aklı başında, ayakları yere basan ve namusuyla kazandığı para ile idare edebilen bir yapıya sahiptir. Zeynep bir vesile ile çok zengin bir kadın olan Ender hanım ile karşılaşır. Ender hanım Yıldız’ı gördüğü anda aklında bir şeytanlık uyanır. Ender kocası Halit’ten kurtulmak ve onun tüm varlığını almak istiyordur. Bunu yapabilmek için ise Yıldız’ı bir piyon olarak kullanmaya karar verir.



Yasak Elma Dizisinin Oyuncuları Kimler?



Yasak Elma dizisinin oyuncuları bakıldığında Halit Argun rolünde Talat Bulut, Ender Argun rolünde Şevval Sam, Alihan Taşdemir rolünde Onur Tuna, Yıldız Yılmaz rolünde Eda Ece, Zeynep Yılmaz rolünde Sevda Erginci, Zehra Argun rolünde Şafak Pekdemir, Caner Çelebi rolünde Barış Aytaç ve Şengül Doğan rolünde İrem Kahyaoğlu olarak karışımıza çıkıyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri