Yaz Aylarının Son Fırsatını Değerlendirip Tatile Çıkmak İsteyenler İçin Cennet Gibi Tatil Yeri Önerileri!

Yaz aylarının son günleri yaşanırken tatile çıkmak isteyen vatandaşlar son fırsatlarını değerlendirmek için kararlarını vermeye başladılar.

Yaz aylarının son günleri yaşanırken tatile çıkmak isteyen vatandaşlar son fırsatlarını değerlendirmek için kararlarını vermeye başladılar. Tatile çıkmak isteyenler hem koronavirüs salgınından etkilenmemek hem de gönüllerince vakit geçirebilmek için uygun tatil merkezlerini aratırıyorlar. Türkiye'de Ağustos sonunda tatil yapılabilecek yerler neresidir?

Yaz aylarının son günlerine girilirken vatandaşlar son tatil planlarını da yapmaya başladılar. Bu yıl değişen tatil tercihleri nedeniyle insanların tatil yapabilecekleri yerler de sınırlandı. Hem koronavirüsten korunmak hem de tatil yapmak isteyen vatandaşlar buna göre tercihlerini belirliyorlar.



Pandemi riskinden uzak kalarak tatil yapılabilecek yerleri araştıran vatandaşlar planlamalarını ona göre yapıyorlar. Yazın son fırsatını kaçırmak istemeyen insanlar yoğun bir araştırma sürecine girdiler. Türkiye'de şu anda koronavirüs riskinden korunarak nerede tatil yapılabilir? Türkiye'nin en uygun tatil merkezleri neresidir?



BALIKLIOVA – İZMİR



İzmir'in en sakin kasabalarında olma özelliği ile Balıklıova bu yazın en gözde tatil merkezlerinden birisi haline geldi. Balıklıova'da koronavirüs riskinden korunarak güzel bir tatil yapmak mümkün. Doğal güzellikleri ile insana huzur veren Balıklıova'da çok sayıda alternatif bulunuyor. Gösterişli imkanlar olmamasına rağmen sakinliği ile bunu tolore eden Balıklıova'ya talep her geçen gün daha çok artıyor. Balık ürünlerini çok taze bir şekilde tadabileceğiniz bir yer olan Balıklıova'da çok sayıda otel bulunmuyor. Ancak pansiyon imkanı ile hem ucuz hem de güzel bir tatil yapmak mümkün.





ÖZGÜVEN KÖYÜ – ARTVİN



Doğu Karadeniz'in eşsiz doğal güzelliklerini barındıran Artvin'in Özgüven Köyü şu anda çok önemli bir tatil seçeneği haline geldi. Yusufeli ilçesinin Altıparmak Dağları kısmında bulunan Özgüven Köyü'nde temiz havanın ve bol oksijenin tadını çıkartabilirsiniz. Yemyeşil ormanlar içerisine kurulu olan köy çok sakin ve izole bir ortam sunuyor. Ayrıca köyde yer alan Ciro Şelalesi de görülmeye değer doğal güzelliklerden birisidir. Kamp yaparak tatilini geçirmek isteyenler için Özgüven Köyü çok önemli bir alternatiftir.





ŞİFNE KOYU – İZMİR



Türkiye'nin güzel ve sakin yerlerinden olan Şifne Koyu güzide bir tatil yeridir. Alaçatı, Çeşme ve Ilıca'ya 5 dakikalık mesafede bulunan koy çok bilinmemesi nedeniyle oldukça sakindir. Doğal güzelliği ile sosyal mesafeyi bir arada bulabileceğiniz Şifne Koyu bu dönemin tatil tercihi için adeta biçilmiş kaftandır.





KONYAALTI PLAJI – ANTALYA



Türkiye'de sosyal mesafeyi koruyarak denize girilebilecek en güzel plajlardan birisi olan Konyaaltı Plajı buimkanı ziyaretçilerine veriyor. Belediye görevlilerinin sosyal mesafe kontrolü yaptığı plajda pandemiden uzak bir şekilde denize girilebiliyor. Bu yaz için özel tedbirler uygulanan Konyaaltı Plajı'nda şezlonglar dahil çok sayıda düzenleme yapıldı.





CUNDA ADASI



Bu yazın önemli tatil merkezlerinden olan Cunda Adası'nda koronavirüsten uzak bir şekilde tatil yapmak mümkün. Alınan önlemler ile turistlerin korunaklı bir şekilde tatil yapmalarına imkan tanındı. Denizin tadını çıkararak kamp yapılabilecek mekanlardan olan Cunda Adası'nda vatandaşların oldukça eğlenceli vakitler geçirip tüm yılın stresini atma fırsatı bulunuyor.





ÇÖKERTME KOYU – MUĞLA



Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan Çökertme Koyu bu yazın trend olan tatil yerlerinden birisi haline geldi. Araç ile ulaşımın olmaması nedeniyle temiz kalmayı başaran Çökertme Koyu'na sadece yatlar ve tekneler ile ulaşılabiliyor. Muğla'ya 109 km uzakklıkta bulunan ÇökertmeKoyu'nda deniz tatili için bütün imkanlar bulunuyor.





ADATEPE – ÇANAKKALE



Çanakkele'nin güzel köylerinden olan Adatepe'de sakin ve huzurlu bir tatil geçirebilmek mümkün. Şehir gürültüsünden ve karmaşasından uzak kalmak isteyen ve gönlünce tatil yapmayı arzulayan insanların tercihi olan Adatepe zeytin ağaçları ortasında kurulmuş bir köy olarak dikkat çekiyor. Tarihi mimari özelliklerini kotuyabilmiş köy evlerinin bulunduğu Adatepe'de Butik oteller korunaklı tatil imkanı sağlıyorlar.





AKÇAKOCA – DÜZCE



Düzce'nin şirin ve güzel ilçesi olan Akçakoca'da bir tatilden istenilen tüm imkanları bulmak mümkün. Hem deniz tatili hem de doğa tatilinin yapılabildiği Akçakoca'da derin vadiler, yeşil ormanlar, berrak akan şelaleler ve oldukça temiz plajlar dikkat çekiyor. Konaklama seçenekleri oldukça gelişmiş olan Akçakoca'da çok sayıda kamp alanı da bulunuyor.





Emlak365.com


Gündem Haberleri