Yaz Sıcakları Geri Geliyor! Bazı Şehirlerde Sıcaklıklar 35 Dereceyi Gösterecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yeni hava tahmin raporunda ülkenin bazı bölgelerinde hava sıcaklıklarının artacağı bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yeni hava tahmin raporunda ülkenin bazı bölgelerinde hava sıcaklıklarının artacağı bildirildi. Bazı bölgelerde 4, bazı bölgelerde ise 8 derece birden yükselecek sıcaklıklara dair MGM'nin yayımladığı rapor detayları haberimizde.

Türkiye'nin çok sayıda şehrinde bir süredir etkili olan serin havalar yerini yeniden güneşli havalara bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yapmış olduğu açıklamasında sıcaklarıkların yer yer 4 derece ile 8 derece arasında yükseleceğini duyurdu.



METEOROLOJİDEN HAVA SICAKLIKLARI YÜKSELECEK UYARISI



Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yeni hava tahmin raporunda; hava sıcaklıklarının ülkenin iç kesimleri ile batı kesimlerinde etkili olacağı bildirildi.



mevsim normallerinin üzerine çıkacak olan hava sıcaklıkları bazı şehirlerde etkisini hissettirecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü iç ve batı kesimlerin dışında kalan bölgelerde ise hava sıcaklıklarının mevsim normalleri seviyesinde olacağını duyurdu.



Haftasonu pazar gününden itibaren etkisini hissetirecek olan hava sıcaklarına ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il beklenti raporunu açıkladı. Ege bölgesinde yer alan bazı şehirlerle Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bazı illerde hava sıcaklıkları 35 dereceye ulaşacak.



İl İl Hava Sıcaklıkları Listesi



Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün ilan ettiği hava tahmin raporuna göre haftasonu sıcaklık tahminleri; Ankara 27, İstanbul 28, İzmir 35, Afyonkarahisar 28, Adana 32, Antalya 35, Bolu 28, Samsun 27, Trabzon 25, Erzurum 21, Diyarbakır 30, Aydın 36, Muğla 33, Manisa 35, Balıkesir 31.



Emlak365.com


Gündem Haberleri