Yaza Veda Etmeden Kalabalıktan Uzak, Hafta Sonu Günübirlik Denize Girilebilecek 5 Güzel Tatil Yeri Önerisi

Korana virüs salgını nedeni ile buruk bir yaz geçiren tatilciler yaza veda etmeden kalabalıktan uzak yerleri araştırmaya devam ediyor.

Korana virüs salgını nedeni ile buruk bir yaz geçiren tatilciler yaza veda etmeden kalabalıktan uzak yerleri araştırmaya devam ediyor. Sessiz, sakin, denize girilebilecek kalabalıktan uzak tatil bedelleri haberimizde.... Yaz bitmeden araçla gidilecek, hafta sonu günübirlik denize girilebilecek 5 plaj önerisi!

Yavaş yavaş yaza veda etmeye başladığımız, tatilin son demleri için yeni tatil önerileri geldi.



Kalabalıktan adım atmakta zorlanılan plajlar yavaş yavaş tenhalaşmaya başlarken deniz, kum, güneş ve huzur dolu son bir tatil fırsatı arayanlar için halen denize girebileceğiniz sessiz ve sakin tatil yeri önerileri!



GÜVERCİNLİK KLEOPATRA KOYU / İZMİR





Alaçatı sörf merkezinin içerisinde kalmasına rağmen etrafı kayalıklarla çevrili olduğu için güzelliğini korumayı başarmış olan Kleopatra koyu dünyaca büyük öneme sahip olan kumsalı ve Ege'nin eşsiz güzelliğe sahip olan kristal mavisi denizi ile bu sene korana vriüs salgını nedeni ile halen denizle buluşmayan ya da kış mevsimi gelmeden son bir tatil fırsatı arayan kişilere hitap ediyor.



İzmir'in en gözde tatil merkezi olarak kabul edilen Çeşme'nin tüm kalabalık ve gürültüsünden uzak Kleaopatra Koyu bu mevsimde sessiz ve sakin bir tatil arayanlara hitap ediyor.



ÇATALCA ÇİLİNGOZ / İSTANBUL





İstanbul'un hemen yanı başında deniz keyfi yaşamanıza olanak sağlayan Çatalca Çilingöz arabanıza atlayarak günübirlik deniz keyfi yaşamanızı sağlayacak bir alternatif olarak öne çıkıyor.



Denizin masmavi sularının ormanın yemyeşil dokusu ile bölündüğü kumsal bir sahil şeridine sahip olan Çilingöz bu mevsimde daha sakin olması nedeniyle kalabalıktan uzak araç ile hafta sonu deniz keyfi yapmak isteyen kişilere hitap ediyor.



Ayrıca isteyen kişiler çadır getirerek burada kamp kurma imkanına da sahip bulunuyor. Ailece gidilebilecek plaj önerileri arayan kişilere kesinlikle burası tavsiye ediliyor.



AKÇAKESE KÖYÜ PLAJI ŞİLE / İSTANBUL





Henüz keşfetmediyseniz ilk gittiğiniz anda bunun derin pişmanlığını size yaşatacak olana Akçakese köyü İstanbul'a sadece 70 km. uzaklıkta bulunuyor. Tertemiz denizi ve Türkiye'nin ünlü tatil beldelerini aratmayacak güzelliğe sahip kumsalı ile dikkat çeken Akçakese Şile'yi geçtikten sonra karşınıza çıkan şirin bir köy. Plaj kısmına araçla geçişe izin verilmediği için aracınızı dışarıda bırakmanız ve biraz yol yürümeniz gerekiyor.



HAYAL DEĞİL, GERÇEK: SIĞACIK / İZMİR





Şarkılara ilham veren ve ilk görüşte size de "kalbim Ege'de kaldı" dedirtecek Sığacık İzmir karpostalların gerçek halini görmenizi sağlayacak son derece özel bir tatil beldesi. İsterseniz günü birlik isterseniz de çevrede bulunan pansiyonlar sayesinde konaklamalı olarak tatil yapabileceğiniz bu muhteşem yer ilk ziyaretinizden sonra vazgeçilmez tatil rotalarınız arasına girecektir.



URLA DEMİRCİLİ KOYU / İZMİR





İzmir'in en gözde tatil merkezleri arasında yer alan Urla'nın henüz keşfedilmemiş güzellikleri arasında yer alan Demircili Koyu merkeze olan 24 km uzaklığı ile hafta sonu günübirlik deniz keyfi yaşayabileceğiniz sakin plaj önerileri arasında yer alıyor.



Karavancıların ve kampçıların gözde mekanı olan Demircili Koyu bu sayede çadır kurarak hafta sonu kamp kaçamağı yapmak isteyen kişilere de hitap ediyor. Tatilde temiz bir plajda denize girmek ve sessiz bir ortamda huzur bulmak isteyenler için kesinlikle tavsiye ediliyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri