Yenikapı Etkinlik Alanı Nerede, Dolmuş, Marmaray, Otobüs, Metro Yenikapı'ya Nasıl Gidilir?

23 Haziran Demokrasi Şenliği Konser programı için Yenikapı etkinlik alanı hazırlandı! Edis konseri, Reynmen konser programları için Yenikapı etkinlik alanına nasıl gidilir, Yenikapı konserleri!

23 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerin yıl dönümü münasebeti ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Demokrasi Şöleni adı ile özel bir kutlama programı yapılacağı ilan edilmişti. Birbirinden ünlü yıldızların sahne alacağı bedava konser programları için belirlenen adres ise Yenikapı Etkinlik Alanı olarak ilan edilmişti.

Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı konser programı nedeni ile etkinliğe çok sayıda kişinin katılımı beklenirken konserde çıkacak isimler Evdeki Saat, Mavi Gri, BEGE, Reynmen, DJ Ersin ve Edis olarak ilan edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaların ardından etkinliğe katılmak ve konserleri canlı dinlemek isteyen kişiler ise Yenikapı Etkinlik alanı için araştırmalara başladı.

YENİKAPI ETKİNLİK ALANI NEREDE?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yapılan seçimlerin yıldönümü münasebeti nedeni ile özel bir kutlama programı düzenleyeceklerini ilan etmişti. Düzenlenen programa birbirinden ünlü isimlerin konser programları damga vururken kutlamanın adresi her zaman olduğu gibi Yenikapı Etkinlik Alanı oldu. Saat 14:00 itibari ile kapıların açıldığı etkinlik alanına İstanbullular alınmaya başlandı. Söz konusu etkinlik alanı adını aldığı Yenikapı'da yer alıyor.

YENİKAPI ETKİNLİK ALANINA NASIL GİDİLİR?

Raylı ulaşımı kullanarak etkinlik alanına gitmek isteyen kişiler Marmaray, Yenikapı-Havalimanı metrosu, Yenikapı-Kirazlı metrosu, Yenikapı-Hacıosman metrosu hatlarını kullanarak Yenikapı istasyonunda indikten sonra söz konusu etkinlik alanına kolaylıkla ulaşabilir. M1, M2, M7 metroları ile T1 ve T4 tramvay hatlarından da Yenikapı etkinlik alanına ulaşım sağlanacak. İBB gün içerisinde etkinlik alanına ücretsiz ring seferleri düzenleyecek.

Gündem Haberleri