Yılbaşı hindisi fiyatları açıklandı bu sene hindi yemek lüks oldu bütün hindinin fiyatı 1.299 liraya fırladı

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan hindi fiyatları merakla bekleniyordu. Yılbaşı yemek daveti vermek isteyenlerin olmazsa olması 2023 hindi fiyatları açıklandı. Bütün hindi ve dondurulmuş iç pilavlı hazır hindi fiyatları 2023 listesi belli oldu.

Yılbaşı ile özdeşleşen ve davet sofralarının olmazsa olmazı arasında yer alan hindinin satış fiyatı merakla bekleniyordu. Özellikle de son dönemde gıda fiyatlarına gelen zamlar ve rekor seviyelere ulaşan rakamlar nedeni ile hindi fiyatları 2023 listesi için açıklanacak rakamlar da merak konusu olmuştu. Beklenen rakamlar açıklanmaya başlandı ancak gelen ilk fiyatlar hayal kırıklığı yarattı.

Fiyatlarını açıklayan zincir marketlerden biri de Carrefour oldu. Bu sene de geçen senelerde olduğu gibi müşterileri için doldurulmuş hazır hindi satışı yapacağını açıklayan Carrefour hindi fiyatları2023 yılbaşı kampanyası başladı. Ancak açıklanan fiyatlar ne yazık ki pek çok ailenin bütçesini aştığı için hayal kırıklığı yarattı.

YILBAŞI HİNDİSİ SATIŞA ÇIKTI! CARREFOUR HAZIR BÜTÜN DOLDURULMUŞ HİNDİ FİYATI KAÇ TL OLDU?

Vereceği davet sofrası için hindi servis etmek isteyen kişilerin cepleri yanacak! Carrefour yılbaşı hindisi için beklenen satış fiyatını açıkladı. Carrefour resmi sitesi üzerinden yayımlanan duyuru da 7 - 8 kişilik doldurulmuş yılbaşı hindisi için satış fiyatı 1.299 TL olarak ilan edildi. Paketin içeriği ise şu şekilde açıklandı:

7-8 kişilik doldurulmuş hindi

1 Kg kestaneli iç pilav

300 gr mantar sote

250 gr şakşuka

250 gr acılı ezme

250 gr Rus salatası

250 gr Haydari

Daha ekonomik seçenek arayanlar için ise 3-4 kişilik yarım hindinin satış fiyatı 799 TL oldu. Roester doldurulmuş piliç satış fiyatı 499 TL ve 2-3 kişilik hindi but satış fiyatı ise 499 TL oldu.

Gündem Haberleri