Yılbaşında Balkan turu yapacakların mutlaka bilmeleri gereken bilgiler!

Yılbaşı tatilinde Balkan turu yapmayı düşünenlerin mutlaka bilmeleri gereken bazı bilgiler bulunuyor. Balkan turu yapacaklar hangi rotaları ne zaman takip etmeliler?

Yılbaşı tatili yaklaşırken Balkan turu yapmak önemli bir seçenek olarak değerlendirilebiliyor. Kış mevsiminde Balkan turu yaparak bölgenin eşsiz güzellikleri gezilebiliyor. Bu şekilde yılbaşı tatili çok daha eğlenceli bir hale gelebiliyor. Turizm rehberleri ise Balkan turu yapmak isteyenlere bazı uyarılarda bulundular.

ROTA BELİRLEYİP YOLA ÖYLE ÇIKIN!

Balkan turu yapmak isteyenler için bahar ve yaz ayları önerilse de kış mevsiminde de Balkanlar turist çekebiliyor. Balkan turuna çıkacak olanların en az 1 haftalık bir süre ayırmaları tavsiye ediliyor. Türkiye’ye yakın olsa da Balkanların dağlık alanları yolculuk süresini etkileyebiliyor. Bunun için de ziyaret edilecek rotaların belirlenip yola çıkılması zaman kazandıracaktır.

SIRBİSTAN'DA YILBAŞI EĞLENCELERİ!

Yılbaşında Balkan turu yapmak yurt dışı tatili için oldukça ekonomik olabiliyor. Farklı bir bölgede tatil planı yapılmak istense çok yüksek bir maliyet ile karşılaşmak mümkün. Yılbaşı kutlamalarını çok görkemli bir şekilde yapan Balkan ülkeleri bu açıdan da cezbedici oluyor. Özellikle Sırbistan’da yılbaşı eğlenceleri ön plana çıkıyor. 25 Aralık’ta başlayan eğlenceler bir hafta boyunca devam ediyor.

BU ÜLKELERİN TAMAMINA GİDİN!

Yılbaşı tatili için Balkanları tercih edecek olanların sadece Sırbistan ile sınırlı kalmamaları da tavsiye ediliyor. Bosna Herkes, Makedonya, Karadağ, Kosova ve Hırvatistan da kesinlikle ziyaret edilmeli. Bu ülkelerde çok özel turizm merkezleri bulunuyor. Kış turizmi için ayrıca dünyaca önemli yerler bulunuyor. Unutulmaz bir yılbaşı tatili geçirmek isteyenler için Balkan turu çok önemli bir seyahat tecrübesi olacaktır.

Gündem Haberleri