Yılmaz Özdil'in Bodrum'da Ki Kaçak Villası Hakkında Yalan Beyanla Yapı Kayıt Belgesi İddiası İle Suç Duyurusunda Bulunuldu!

Ünlü gazeteci Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'e ait olduğu belirlenen Bodrum'da yer alan lüks villa hakkında kaçak yapı iddiası ile yıkım kararı çıkmıştı.

Ünlü gazeteci Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'e ait olduğu belirlenen Bodrum'da yer alan lüks villa hakkında kaçak yapı iddiası ile yıkım kararı çıkmıştı. Bugün gelen son dakika haberi ile Hülya Özdil hakkında yalan beyanda bulunarak yapı kayıt belgesi alındığı iddiası ile Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu açıklandı. Detaylar haberimizde...

Yılmaz Özdil ve eşi Hülya Özdil'e ait olan Bodrum'da yer alan villa hakkında kaçak yapı iddiası ile soruşturma açılmıştı.



YILMAZ ÖZDİL'İN VİLLASI HAKKINDA YIKIM KARARI ÇIKTI!



Bodrum'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerde kaçak bölümleri olduğu tespit edilen villa hakkında yıkım kararı çıkmıştı.



Söz konusu villanın Sözcü Gazetesi yazarlarından Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'e ait olduğunun ortaya çıkması ile beraber kamuoyunda büyük ilgi uyanmıştı.



Yılmaz Özdil yapmış olduğu ilk açıklamasında söz konusu eklentiler için imar barışı başvurusu yaptıklarını ve yapı kayıt belgesi aldıklarını duyurmuştu.



BAKANLIK UYDU GÖRÜNTÜLERİ İLE TESPİT ETTİ, KAÇAK YAPILAR İMAR BARIŞI SONRASI YAPILMIŞ



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ise yapı kayıt belgesi alınırken 2018 yılına kadar yapılan yapıların kapsam içerisinde olduğunu ve söz konusu yapıların ise bu tarihten sonra yapıldığını iddia etmişti.



Bakanlık iddialarını uydu fotoğrafları ile kanıtlarken söz konusu süreçte alınan yapı kayıt belgesi de yalan beyan nedeni ile iptal edilmiş, villanın kaçak bölümleri bakanlık tarafından mühürlenerek yıkım kararı alınmıştı.



13 Mayıs tarihinde kaçak yapılar için yakım kararı alınırken gelen son dakika haberi ile Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapı kayıt belgesi alınırken yalan beyan da bulunulduğu iddiası ile suç duyurusunda bulunulduğu ortaya çıktı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri