Yılmaz Özdil'in İmara Aykırı Villası İçin Yeni Karar! Villayi Tahliye Etti, Kendisi Yıktırmaya Karar Verdi!

Ünlü gazeteci Yılmaz Özdil'in Bodrum'da bulunan villasının imara aykırı olduğu belirlenmişti.

Ünlü gazeteci Yılmaz Özdil'in Bodrum'da bulunan villasının imara aykırı olduğu belirlenmişti. Kaçak bölümlerin yıkılması için karar çıkarken, yeni bir kararla villayı kendisinin yıktıracağı öğrenildi.

Ünlü gazeteci Yılmaz Özdil’in Bodrum’da bulunan imara aykırı olduğu belirlenen villası hakkında inceleme başlatılmış ve sonucunda kaçak bölümlerin yıkılmasına karar verilmişti. Yıkım için tarih beklenirken yeni bir gelişmenin daha yaşandığı öğrenildi.



Yıkımın belediye tarafından yapılması beklenirken ünlü gazetecinin villasını tahliye ettiği öğrenildi. Ardından yıkımı kendisinin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bodrum Belediyesi’ne ait olan Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri alınan karar sonrasında sürecin doğru bir şekilde ilerlemesi için incelemelerde bulunduğunu açıkladı.



Kaçak Bölümler Gazeteci Tarafından Yıktırılacak



Yapılan açıklamalarda milyon dolarlık villasının imara aykırı bir şekilde yeniden planlandığı ve kaçak katların olduğu ifade edilmişti. Bunun ardından gazetecinin imara aykırı olduğu belirlenen bölümleri kendisinin yıktırmaya karar verdiği öğrenildi.



Sabah saatlerinde bölgede yapılan incelemelerde villaya gelen işçilerin kaçak olarak tabir edilen bölümlerin kapı ve camlarını söktükleri ve villanın bahçesine koydukları belirlendi. Yıkım sürecinin belediye tarafından belirlenen süre içerisinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bununla birlikte belediye görevlileri tarafından da sürecin yerinde kontrol edildiği ve doğru yapıp yapılmadığının incelendiği açıklandı. Tahliye işlemlerinin başlamış olduğunu gören belediye ekipleri bu süreçte tutanak tutarak bölgeden ayrıldılar.



Kaçak Bölümler Tespit Edilmişti



Ünlü gazetecinin villasını ilk olarak ofis amacıyla aldığı ancak zaman içerisinde kaçak olarak yapılan inşaatların sonucunda büyüttüğü belirlendi. İmar affına başvurduğu ancak bu süreçte de kaçak yapılanmaya devam ettiğinin belirlenmesi üzerine hakkında suç duyurusunda bulunulduğu açıklandı.



emlak365.com


Gündem Haberleri