YÖK'ten son dakika uzaktan eğitim açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre yaşanan deprem nedeniyle ülke üniversitelerin uzaktan eğitime geçeceği ifade edilmişti. Bu konuda detayların yakın zamanda belirleneceğini açıklayan YÖK'ten son dakika açıklamaları geldi.

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin ardından 11 ilde depremin etkileri yıkıcı bir şekilde görüldü. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremde on binlerce vatandaşımızın da yaralandığı görüldü. Şehirlerde hayatın durma noktasına gelmesi nedeni ile deprem bölgelerinde depremzede vatandaşlara yardım edilmesi için ve de hala enkaz altında bekleyen vatandaşlarımızın kurtarılması için çalışmalar yürütüldü. 

Yaşanan bu olaylar nedeni ile de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile birlikte üniversitelerin uzaktan eğitime geçeceği öğrenildi. Konu hakkında yapılan bu açıklamanın ardından ise hem konunun detayları merak konusu olurken hem de oldukça eleştirildi. YÖK tarafından pek çok vatandaş açıklama beklerken bugün gelen son dakika haberi ile birlikte uzaktan eğitim konusunda açıklama geldi. 

YÖK OKULLARDAKİ SON DURUMU AÇIKLADI!

Yapılan açıklama doğrultusunda uzaktan eğitim kararının devam etmesinde kararlaştırıldığı açıklandı. YÖK tarafında yapılan açıklamada, bahar döneminin 20 Şubat'ta uzaktan eğitimle başlatılabileceğini, nisan başı itibarıyla yüz yüze eğitimin de olduğu hibrit seçeneğin değerlendirileceğini açıklandı.

Gündem Haberleri