YouTube Premium abonelik ücreti zamlandı! You Tube premium aboneliği nasıl iptal edilir, öğrenci aile bireysel fiyatları kaç TL oldu?

Dünyanın en büyük video paylaşım platformları arasında yer alan YouTube reklamsız üyelik olarak pazarlamış olduğu Premium Abonelik ücret tarifesi için zam yaptı. Türkiye YouTube premium üyelik ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Youtube premium abonelik ücreti için yeni zam kararı aldı. Türkiye You Tube premium abonelik ücreti alınan karar ile zamlanırken yeni fiyat tarifesi uygulama kullanıcılarının tepkilerini çekti. YouTube Premium abonelikleri için ödenecek olan ücret tarifesi 21 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere zamlandı. 

You Tube tarafından yapılan resmi açıklamada normalde 16,99 TL olarak uygulanan premium abonelik ücreti için 21 Kasım tarihi itibari ile zam yapılacağı duyuruldu. Yapılacak olan fiyat güncellemesi sonrasında bireysel abonelik ücretinin yanı sıra aile aboneliği ve öğrenci aboneliği ücretleri de zamlandı. İşte yeni rakamlar! 

YOUTUBE PREMİUM ABONELİK ÜCRETİ NE KADAR, ZAM GELDİ Mİ, KAÇ TL OLDU?

YouTube üzerinden izlenen videoları arka planda da izleme ve reklamsız olarak izlemek gibi pek çok avantaj sunan Premium abonelik ücretleri için yapılan son dakika açıklaması ile "YouTube Premium ile sevdiğiniz videoları, içerik üreticileri ve müzisyenleri daha rahat takip edebilmeniz için kesintisiz YouTube keyfi sunuyoruz. Size mükemmel hizmet ve özellikler sunmaya devam edebilmek için aylık ₺16,99 olan Premium aboneliğinizin fiyatını aylık ₺29,99 olarak güncelleyeceğiz" denilerek zam haberi verildi. 

Yapılacak olan zammın ardından;

YouTube premium abonelik ücreti bireysel abonelik tarifesi 29.99 TL 

YouTube premium abonelik ücreti aile üyeliği fiyatı 59.99 TL 

YouTube premium abonelik ücreti öğrenci üyeliği fiyatı 19.49 TL 

 YOUTUBE PREMİUM ABONELİK İPTALİ NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Gelen zammın ardından aboneliğini iptal etmek isteyen kişiler Ayarlar > Satın Alınanlar ve Üyelikler sayfasından iptal işlemini yapabilecekler. 

Gündem Haberleri