Yurtdışı İnşaat İş İlanları Yayımlandı! Cezayir, Almanya, Rusya, Tanzanya, Uganda, Irak

Türk inşaat şirketleri dünyanın dört bir yanında dev projeleri hayata geçirmeye devam ederken bu firmaların yurt dışı iş ilanları da yayımlanmaya devam ediyor. Aralarında Polat İnşaat, Rönesans Holding ve Çalık Enerji gibi dev şirketlerin yer aldığı yurt dışı iş ilanları Mayıs 2021 duyuruları haberimizde...

Çin'in ardından dünyada en çok iş yapan müteahhitler sıralamasında ikinci basamakta yer alan Türk müteahhitler pandemiye rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Dünyanın farklı ülkelerinde büyük ölçekli işler alan firmalar nitelikli personel ihtiyaçlarını ülkemizden karşılamaya devam ederken bu kapsamda farklı pozisyonlarda yer alan çok sayıda iş ilanı da yayımlanıyor.

İNŞAAT SEKTÖRÜ YURTDIŞI İŞ İLANLARI YAYIMLANMAYA DEVAM EDİYOR!

Mayıs ayının gelmesi ile beraber mevsim koşullarında yaşanan iyileşme inşaat sektöründe de şantiyelerde hareketlilik yaşanmasına neden oluyor. İnşaat sektöründe pek çok firma yurt dışı şantiyesi için iş ilanları yayımlamaya devam ederken farklı pozisyonlarda alımlar sürüyor.

Polat İnşaat, Uganda'da yapımına başlayacağı alt yapı projesi için Personel İşleri Uzmanı, yurtdışı teknik ofis şefi, sanat yapıları şefi ve toprak işleri şefi başta olmak üzere çok sayıda pozisyon için yurt dışı inşaat iş ilanları yayımladı.

Türkiye'nin en büyük inşaat markalarından biri olan ve dünyanın en zengin insanları listesinde yer alan Erman Ilıcak'ın sahibi olduğu Rönesans Holding ise Rusya Ust Luga bölgesinde gerçekleştireceği endüstriyel projede görevlendirilmek üzere alt yapı mühendisi ararken yine ince işler mühendisi, ince işler şefi alımı da yapıyor.

Onur İnşaat A.Ş. ise Ukrayna şantiyesi için planlama mühendisi ve şantiye şefi ararken Yapı Merkez Holding ise Tanzanya'da yapımını üstlendiği üniversite inşaatı için Uzman Hidrolik Tasarım Mühendisi personel alımı yayımlamış durumda. Çalık Enerji Özbekistan şantiyesi için personel alım ilanı yayımlarken Enka yurtdışı iş ilanları ile Kazakistan Tengiz şantiyesi için personel alımı yapacağını ilan etti.

Gündem Haberleri