Yüz Yüze Eğitim Devam Edecek Mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan yüz yüze eğitim konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan yüz yüze eğitimden taviz verilmediğini ifade ederek devam ettiğini söyledi.

AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı kapsamında bir konuşa yaparak hem partililere seslendi hemde gündemin önemli başlıkları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında genel olarak ekonomi konularına değinirken eğitim alanında atılan ve atılacak adımlar hakkında da bilgi verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında eğitim alanına ilişkin AK Parti'nin verdiği öneme değindi. Hükümete geldikleri günden itibaren eğitimin önceliklerin başında yer aldığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan bunun bir nedeni olduğu söyledi.

Bu noktada milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yüz yüze eğitim konusunda da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Salgın döneminde de bu önceliğimizden taviz vermedik. Bu yılın ilk dönemini yüz yüze eğitimle tamamladık. Yüz yüze eğitime devam ediyoruz. 2000'li yıllarda 500 binlerde olan öğretmen sayısını 1.2 milyona ulaştırmış bir ülkeyiz. Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu da çıkardık." dedi.

SU FATURALARINDA İNDİRİM TALİMATI

Eğitim başlığı dışında bir diğer başlık ekonomi oldu. Bu noktada AK Partili belediyelere bir çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan su faturalarında KDV indirimi oranında indirim talep etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bazı AK Partili belediyelerin aldığı kararları hatırlattığı konuşmasında diğer belediyelere "Tüm AK Partili belediyelere bir uygulamayı süratle yaygınlaştırmaları çağrısında bulunmak istiyorum. Su tarifelerinde biz ne ana muhalefetiz, ne şuyuz ne buyuz, biz AK Parti'yiz. En az KDV indirimi kadar bir oranda indirim yaparak enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır." çağrısında bulundu.

Gündem Haberleri