Yüze Liposaction Nasıl Uygulanır?

Yüze Liposaction nasıl uygulanır, yazımızda belirttik. Siz de yüze uygulanan Liposuction uygulamalarını sayfamız üzerinden inceleyebilir; Liposuction hizmetinden faydalanarak daha bakımlı, sağlıklı, estetik bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Yüze yapılan Liposuction uygulanması genellikle çene altı,  yanak yağ yastıkları olarak uygulanır. Yüz bölgesine Liposuction uygulanmamaktadır. Sevilen, genç, orantılı, estetik yüz hatlarına sahip olmanıza yardım eden Liposuction ile daha estetik, ifadesi net bir yüz görünümüne sahip olabilirsiniz. Görünüşünüz zamanla değişerek yanaklar ve yüz şekil bozuklukları ortadan kalkar. Yüzün ortası genç yaşlarda zengin olan, giderek azalan protein ve homojen kaybına karşı oldukça hassas bir görünüme sahiptir.  Liposuction genellikle yüz şekillendirme ile ilişkilendirilen mükemmel sonuçlar almanıza olanak sağlayan estetik bir uygulamadır. Çene altı boyun çizgisi ve çene hattı boyunca uygulanan bu yöntem sayesinde yanaklardan yağ aldırmak istiyorsanız alanında uzman bir hekime başvurmalısınız.

Liposuction Yüze Nasıl Uygulanır?

Liposuction yüze uygulamak için yanaklardaki yağ yastıkçıları özenli şekilde çıkarılarak yüz giderek inceltilir. Yüz, yanak bölgesine uygulanan Liposuction yöntemi tek başına botoks, yüz germe, enjeksiyonlarla çene hattı belirlenerek boyun gençleştirme prosedürü ile birleştirilir. Yüzden kilo vermenin kolay olmadığı açıktır. Diyet ve egzersiz etkilerine karşı oldukça direnç gösteren çene ve gıda bölgesi Yüze yapılan Liposuction uygulanma yöntemi ile daha ince, estetik, net bir görünüm kazanırsınız.  Yanaklardan şiş ve tombul olduğundan şikayet eden hastalar yüz Liposuction yöntemi yerine yanak yağını azaltan bişektomi uygulamasını tercih etmelidir. Genellikle yanak bölgesinde Liposuction yöntemi uygulanmaz. Bu bölgede damar ve sinirler yoğun olduğu için Leposuction uygulaması önerilmemektedir. Yanak bölgesinde yapılan işlemler kontrollü yapılarak yanak içi hassas şekilde açılıp yanak yağ yastığı çıkarılır. Yanaktan yağ alınması işlemine bişektomi adı verilir.

Yüz Liposuction Yöntemi Hangi Bölgeye Uygulanır?  

Yüz Liposuction yönteminin uygulandığı alan özellikle çene ve altı bölgesidir. Vücudun diğer bölgelerine yapılan işlemler Liposuction’a benzer. Uygulama sedasyon ve sınırlı uyuşturma kullanılarak bir saatten kısa sürede gerçekleştirilmektedir. Vücudun diğer bölgelerinde uygulanan Yüze yapılan  Liposuction uygulanma yöntemleri, yağ miktarı ile kullanılan Liposuction kanolleri ince ve hassas yapıdadır. Yağ parçalamak için ileri, geri hareket ettirilerek ince kanül özenli şekilde yerleştirilir. Yağ bakım teknolojisi ile vücudunuzdaki fazla yağlar dışarı atılır.

Gündem Haberleri