Zafer Algöz Ünlüleri Dolandırıp Kaçan Apartman Görevlisi Hakkında Konuştu!

Nişantaşı'nda tarihi bir apartmanda yaşanan dolandırıcılık olayı sonrasında ilk açıklama aynı apartmanda yaşayan ünlü oyuncu Zafer Algöz'den geldi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Nişantaşı'ndaki dolandırıcılık iddiası gündemde geniş yer tutmuştu. Ünlü isimlerin yaşadığı tarihi apartmanda, apartman görevlisi ünlü isimlerden para toplayarak birden ortalıktan kayboldu.

Binada yaşayanlardan biri olan ünlü oyuncu Zafer Algöz, dolandırıcılık konusu hakkında ilk kez konuştu.

ZAFER ALGÖZ, NİŞANTAŞI'NDAKİ DOLANDIRICILIK OLAYINI ANLATTI

Nişantaşı Hüsrev Gerede Caddesi'nde bulunan tarihi binada apartman görevlisi olarak çalışan ve ihtiyacı olduğunu söyleyerek apartman sakinlerinden para toplayan görevli, parayı aldıktan sonra ortalıktan kayboldu. Üstelik daha sonra da kendisi hakkında kayıp ihbarında bulunarak olayı iyice farklı bir yola sürükledi.

İlber Ortaylı, Haldun Dormen, Bennu Gerede ve Adil Şentekin gibi ünlü isimlerle aynı binada yaşayan Zafer Algöz, dolandırıcılık olayını değerlendirerek apartman görevlisi hakkında konuştu.

'' MEĞER İĞNEYİ SOKUP KAÇACAKMIŞ! ''

Dolandırıcılık olayının yaşandığı binada oturan Zafer Algöz, apartman görevlisinin herkese '' Bankada param blokeli, pazartesi vereceğim '' diyerek toplamda 20-25 bin lira topladıktan sonra ortadan kaybolduğunu söyledi.

Algöz, görevlinin babasını yıllardır tanıdıklarını, tam karşılarındaki apartmanda 30 yılı aşkındır çalıştığını belirterek, kendi apartman görevlileri emekli olunca yeni birini aradıklarını ve bu kişinin babasının 'benim oğlumu işe alın' dediğini ifade etti.

Yeni evlenen ve çocuğu olan görevlinin ilk zamanlarda arı gibi çalıştığını söyleyen Algöz, ' Meğer iğneyi sokup kaçacakmış ' dedi. Algöz, para bitince geri döneceğini düşündükleri apartman görevlisi için henüz şikayette bulunmadıklarını söyledi.

Gündem Haberleri