Zehir Taciri Film Gibi Kovalamacanın Ardından Yakalandı

Kayseri'de film sahnelerini aratmayacak bir kovalamaca yaşandı. Polis ekipleri yasaklı madde ticareti yapmaktan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsın peşine düştü. Zehir tacirinin aracını takibe alan ekipler, nefes kesen bir kovalamacanın ardından o şahsı kıskıvrak yakaladı.

Kayseri'de polis ekipleri bir zehir tacirini yakalamak için harekete geçti. Daha önce yasaklı madde ticareti yaptığı belirlenen ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsın aracı tespit edildi. Polisin düzenlediği operasyonda araçla kaçmaya çalışan şahıs, film sahnelerini aratmayan bir kovalamacanın ardından yakalandı.

Polisin trafiği keserek yakaladığı zehir tacirinin üzerinde ve adresinde yapılan aramalarda da yasaklı maddeye rastlandı. Polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanan o şahıs cezasını çekmek üzere hapse gönderildi.

Kayseri'de Film Gibi Kovalamaca

Kayseri'de bir zehir tacirinin daha önce görülen ve sonuçlanan davasından 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunmaktaydı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle aranan o şahsın aracını tespit etti.

O zehir tacirinin aracının belirlenmesinin ardından polis ekipleri harekete geçti. Nefes kesen bir kovalamacanın ardından polis ekipleri yasaklı madde ticareti yaptığı belirlenen şahsın aracının seyir halinde olduğu istikamette trafiği kesti.

Polis tarafından trafiğin kesilmesiyle birlikte diğer araçların arasında sıkışıp kalan zehir taciri, daha fazla kaçamadı ve polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Melikgazi ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yakalanan o şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

Üzerinden de Yasaklı Madde Çıktı

Hakkında yasaklı madde ticareti suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, yakalandığı anda üzerinde arama yapıldı. Polis ekiplerine yakalanan o zehir tacirinin, insanları zehirlemeye devam ettiği anlaşıldı. Bir süre polisten kaçtıktan sonra yakalanan zehir tacirinin üzerinden yasaklı madde ve yasaklı madde satışı esnasında kullandığı düşünülen hassas tartı çıktı.

Ayrıca polis tarafından yapılan araştırma sonucunda yasaklı madde ticareti yapan o kişinin ikamet adresi de belirlendi. Belirlenen adrese de operasyon düzenleyen polis ekipleri, yapılan aramalarda tabanca, yasaklı madde ve yasaklı madde ticaretinde kullanılan bir takım materyaller ele geçirdi. 

Polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan zehir taciri, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakkında zaten 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan o şahıs hakkında başlatılan soruşturma devam ediyor.

Gündem Haberleri